Jump to content

[B-Zone Battle] JaSSeM vs RaresT

baCiu
 Share

Recommended Posts

Votez lucrarea 2 pentru claritate, simplitate, da mai bine ochiului si are o redimensionare mai ok.

Ce argument vrei sa dau cand ambele lucrari sunt simpliste?

EDIT CRISTINA: DACĂ MAI EDITEZI ȘI COMENTEZI VEI FI SANCȚIONAT, VOTUL TĂU DE LA ÎNCEPUT A FOST „Votez lucrarea 2 pentru claritate” DECI VOT ANULAT

Edited by Cristina
vot anulat, îsta e argument?

Votez a doua varianta (V2). Cred ca este mai bine pozitionat si duce spre " genul " meu. A pozitionat destul de bine fata si nu a neglijat sarpele. Putea sa-l duca putin in partea stanga si sa lase o linie intre margine si sarpe. Nu stiu daca m-am facut inteles si nu cunosc alti termeni mai clari. Era doar o simpla sugestie. Prima este putin prea aprinsa, nu este pozitionata prea bine si sarpele este singura dovada. Succes!

Edit: Nu sunt chiar asa bune. Trebuie sa povestim Primul Razboi Mondial. Asa o sa fie multumita domnisoara superficiala si plina de impresii. Nu te supara si nu o lua in nume de rau. Nu sunt jigniri, sunt doar complimente, le meriti si te caracterizeaza. Iti port o scarba nedefinita si sunt satul de aceste facaturi virtuale. Este doar parerea mea si nu, nu am o problema. Sunt liber si pot sa-mi spun parerea. Nu am de ce sa tin pentru mine. Asa ca evita sa te vezi ceea ce nu esti, Cristina. Practica asta in viata reala si cu cercul tau de prieteni. S-au construit cateva reguli si pot spune ca sunt destul de utile. Aici ai o prajitura din partea mea si te felicit.

Edited by Psk

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.