AndyBrazilianu Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 Nick-ul tau:Andy[brazilianu]Server:RPG3Descrierea bugului: Cand dau /id x imi apare ca are level 7 de exemplu,si cand ii dau ticket imi apare ca are level 10Screenshot(s):http://imgur.com/a/KYd7O Link to comment Share on other sites More sharing options...
xEpical Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 Sa mai citim si pe la Updates pe RPG, zic si eu: "Comanda /ticket oferă opţiuni multiple din care poliţistul poate alege. Preţul este calculat automat în funcţie de nivelul real al jucătorului (nivelul la care ar ajunge dacă s-ar lua în considerare şi Punctele de Respect). Pentru jucătorii cu nivel cuprins între 4 şi 7, preţul reprezintă 50% din costul real al amenzii. Jucătorilor cu nivel 1-3 nu li se vor putea acorda amenzi." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 Nu este niciun bug. Acel jucator are mai multe RP-uri si poate face nivel 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Nu e bug, comanda /ticket calculează ce nivel ar avea respectivul jucător dacă şi-ar folosi toate punctele de respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.