Jump to content

Problema instalare GTA San Andreas

AXI

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: cand vreau sa instalez GTA SAN ANDREAS la jumate mi se restarteaza calculatorul si am reinstalat windows de 3 ori , de ce ? :(
Screenshot (în caz că este necesar): Stiti toti cum se instaleaza gta [e hooldum]

Alte precizări: Care stie are +1

@axi schweini, Hm... globul de cristal îmi spune de ce ..

Pune și tu specificațiile la PC.

nu e prea bun frate....e praf

2gb ram ddr2 procesor intel 2.80 dar eu l am jucat si pe pc cu 1 gb ram si 1.80 amd....fifa merge dar gta nu

am luat unul instalat trebuia decat dezarhivat ...am dezarhivat cate 1 fisier pe rand din joc si problema este la gta3.img si gta_int.img la gta3.img se blocheaza pc si la gta_int.img se restarteaza . am incercat sa le iau de pe net si la download tot asa face, stie cineva ce are ? sau sa imi dea alea 2 cineva pe skype

am luat unul instalat trebuia decat dezarhivat ...am dezarhivat cate 1 fisier pe rand din joc si problema este la gta3.img si gta_int.img la gta3.img se blocheaza pc si la gta_int.img se restarteaza . am incercat sa le iau de pe net si la download tot asa face, stie cineva ce are ? sau sa imi dea alea 2 cineva pe skype

Un avertisment verbal pentru dublu post.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.