Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[B-Zone Battle] JaSSeM vs Psk

baCiu
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : JaSSeM

• Numele celui provocat : @Psk

Tema luptei : tumblr_o6ybdg8rI91svp654o1_500.jpg

Dimensiuni ( maxima/ minima ): 150x250

Deadline time posting : fara numar

Alte precizări: te pwp, avataru` trebuie sa aiba un text : "Nature" sau daca vrei, pui fara. este irelevant

Edited by JaSSeM

Accept. Nu prea imi place stockul. Are acea lumina in mijloc si o sa-mi provoace probleme. :)) Macar ai ales o dimensiune buna si ai precizat ca nu este obligatoriu sa aplicam textul. Succes!

1. Nu înțeleg care-i rost cercului de la V1. Măcar de-ar fi fost alb, iar textul la fel și centrate. Gradient-ul e aiurea.

2. Pattern-ul + texturile foc aplicate pe lângă text fac imaginea LQ, iar acel flare albastru nu are nicio legătură cu imaginea.

// Idk, fie V2.

Okkk, o sa ma fac ca n-am vazut textul de la V1, dupa parerea mea ar fi aratat mai bine daca era in centrul imaginii si daca ai fi utilizat altfel Layer Style-ul, blur-ul pare OK dar nu sunt de acord cu borderul (overused, in ultima vreme) acela fiind un border simplu (#ffffff, 1px, Inside pe Soft Light), nu prea imi place. Per total este o lucrare buna, dar nu reusita.

Pe de alta parte, pot spune ca la V2 s-a muncit mult mai mult in comparatie cu V1, pot sa spun ca s-a folosit o textura, care, combinata cu putin Blur, ceva ajustari, arata foarte bine. Nunantele sunt accentuate, nu sterse, ceea ce imi place. Textul,...textul, arata bine, ce pot sa spun, dar nu pe lucrarea asta, culorile stock-ului nu au nici o legatura cu culorile textului. Pot sa zic ca s-a muncit degeaba asupra textului aplicand acele texturi de foc si acel Lens Flare violet nu fac de cat sa reduca calitatea imaginii si sa iti ia privirea de la frumusetea stock-ului si munca dedicata acestuia. Brush-ul de sub text (scrisul ala micut, #ffffff) nu face decat sa umple aiurea lucrarea si sa iti fure ochii de la stock.

Votez V2 datorita dedicarii mai intese asupra stock-ului (munca mai multa, timp mai mult).

// V2

Edited by RW RaresT
Adaugare argument

Este clar cine, castiga, ma dau batut.

Lucrarea a 2 a - Psk.

Prima lucrare - JaSSeM.

Nustiu de voi, dar mie chiar imi place acel shape, na, gusturile nu se discuta.

La v2, unele text-uri de acolo arata putin cam prea, dar mere.

In fine, felicitari Psk, bafta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.