Jump to content

[B-Zone Battle] Dragon vs. JaSSeM

Dragon
 Share

Recommended Posts

Ma ocup eu de acest Battle.

Va astept lucrarile insotite de un screenshot cu .psd-ul aferent.

Primul text este frumos si duce spre efectele folosite, dar acel " b-zone.ro " este prea vizibil si normal nu trebuie sa iasa in evidenta (V1). V1 este mai simpla in comparatie cu a doua lucrare si ceva mult mai deschis. Personajul din prima lucrare si-a pierdut acel inel de pe frunte, dar in a doua lucrare este destul de vizibil si cred ca arata bine. Nu imi place cum este pozitionat al doilea avatar. Este putin prea sus, loveste cu capul acea rama si oricum nu prea este dotata respectiva fata (din punct de vedere vestimentar, nu era nevoie sa acopere toata dimensiunea). Nu imi place pozitionarea lui si nici font-ul folosit sau cum este lucrat acel nume. O sa votez prima varianta (V1). Succes!

Daca esti intr-un battle cu dragon, nu incerca sa ii copiezi stilul, vino cu ceva nou, original, daca vrei sa castigi.

Votez 1, textul este incadrat bine, nu iese deloc in evidenta, din contra a stiu sa-l "contopeasca" cu imaginea daca pot sa zic asa. La v2 textul iese in evidenta, dar nu o consider asa o mare problema aici. Un mic lucru pe care nu il prea apreciez la v1 este ca are cam mult exposure, cel putin pentru gustul meu.

wut?!

@Champawat, te dor ochii de la o imagine de o calitate superioară? lol

Ce spui de propriul tău avatar? Nu are nici măcar o sursă de lumină și abia i se poate distinge fața acelui jucător.

@Psk & @Ming, textul secundar este mult mai evidențiat în cazul primei lucrări, iar cel principal este aiurea.

Acea linie care desparte partea albă (care n-are niciun sens) de acel clipping mask care nici măcar nu se regăsește în poză, n-are nicio legătură cu imaginea în sine.

Apropo, atunci când tai un text, o imagine sau un element grafic, te asiguri dacă are sau nu sens.

*Sabia acelui personaj este în formă de semicerc (vă las pe voi să trageți concluzia).

// (Psk): Acea ramă nu atinge nici măcar părul, dar apoi capul.

///

Renunț la acest battle și-l declar câștigător pe JaSSeM.

cya.

Edited by Dragon

Aceasta batalie este terminata.
V1- JaSSeM - 3 voturi
V2- Dragon - 1 vot
Dragon a renuntat, in consecinta il declar pe JaSSeM ca fiind castigator.

Edited by RW RaresT

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.