Diswy Posted June 26, 2016 Share Posted June 26, 2016 (edited) Fiind al 4 lea portofoliu, am decis ca acesta să fie ultimul. Aici voi posta cât de des pot creații făcute de mine Aș avea niște rugăminți: - puteți să vă exprimați opinia în orice mod. - dacă vreți să faceți +1, faceți-o subtil, fără texte ca Mulțumim de postare, etc. Revin cu edit când mai fac. Edited June 26, 2016 by Diswy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart CAMiLA ORASULUi Posted June 26, 2016 Share Posted June 26, 2016 (edited) bv, imi plac lucrarile tale. Completare: Data viitoare incearca sa faci posturi care sa contina cel putin 3 cuvinte caci vei fi sanctionat. Edited June 26, 2016 by RW RaresT Completare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted June 26, 2016 Share Posted June 26, 2016 (edited) Nimic special față de ce am văzut până acum având în vedere că-i un alt portofoliu de-al tău. Edited June 26, 2016 by Dragon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diswy Posted June 26, 2016 Author Share Posted June 26, 2016 Nimic special față de ce am văzut până acum având în vedere că-i un alt portofoliu de-al tău.Este un blur vechi de al meu, acum caut sa fac unul nou.Dar oricum, sunt niște avatare, nu am ce sa le fac sa fie wow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baCiu Posted June 26, 2016 Share Posted June 26, 2016 Hai te pup, câteva sfaturi. 1.Nu doar blur, cu un text, câteva texturi, avatarul va arăta total schimbat. 2.Incearca un border puțin mai complex, nu doar 1px, negru. 3.Stiu ca deabia ai deschis portofoliu, dar, iti zic de pe acum, să nu postezi doar avatare. 4.Mai uite-te pe ytb la câteva tutoriale. Nu o-i fi nici eu mare designer, ți-am dat doar câteva sfaturi. Baftă! ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diswy Posted June 26, 2016 Author Share Posted June 26, 2016 Hai te pup, câteva sfaturi. 1.Nu doar blur, cu un text, câteva texturi, avatarul va arăta total schimbat. 2.Incearca un border puțin mai complex, nu doar 1px, negru. 3.Stiu ca deabia ai deschis portofoliu, dar, iti zic de pe acum, să nu postezi doar avatare. 4.Mai uite-te pe ytb la câteva tutoriale. Nu o-i fi nici eu mare designer, ți-am dat doar câteva sfaturi. Baftă! ?? Text nu pun, le las așa pentru a fi purtate, iar bordet nu îmi place sa pun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted June 26, 2016 Share Posted June 26, 2016 (edited) De surse de lumină, pattern-uri, brush-uri, smudge, adjustări culoare ai auzit? Există foarte multe lucruri care arată bine pe dimensiuni mici, trebuie doar să știi să le folosești! Edited June 26, 2016 by Dragon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diswy Posted June 26, 2016 Author Share Posted June 26, 2016 De surse de lumină, pattern-uri, brush-uri, smudge, adjustări culoare ai auzit? Există foarte multe lucruri care arată bine pe dimensiuni mici, trebuie doar să știi să le folosești! Ajustări de culorii am folosit, pattern folosesc rar, când arata bine. Brush-ul arata bine pe logouri sau userbaruri, rareori pe avatare. Eu am stilul meu de a face avatare, si da, pe comunitatea asta se pune accent pe cantitate si prost gust. La avatare, scânteile, brushul si patternul cu opacity 100 mi se par cele mai de prost gust creații. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenssy Posted June 26, 2016 Share Posted June 26, 2016 Frumos portofoliu, felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted June 26, 2016 Share Posted June 26, 2016 Spui că pe comunitatea asta se promovează cantitatea și nu calitatea, dar tu ai adus 8 avatare dintre care niciunul n-are nimic special. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diswy Posted June 26, 2016 Author Share Posted June 26, 2016 Revin cu edit când mai fac. @Dragon, , Am spus, dacă vrei să faci +1, o faci subtil .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilenCe Posted June 26, 2016 Share Posted June 26, 2016 Frumoase creatii, felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
TakiSilentTSA Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 Lucrezi bine , totusi intotdeauna e loc de mai bine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diswy Posted June 27, 2016 Author Share Posted June 27, 2016 N-are rost să-l mai țin deschis, și așa secțiunile de genul sunt folosite pentru +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts