Jump to content

[Portofoliu] FuzzyTrick

CBN FuzzyTrick
 Share

Recommended Posts

Portofoliul meu

MI-ar placea sa stiu parerile voastre, nu evitati sa criticati daca este nevoie. De asemenea, sugestiile sunt binevenite.

150x300, avatare

l90FIWP.pnguWvXRdK.gifjSmipsn.pngK5qr1jR.pngdsEEUAa.pnggUizJ7X.gif

400x200, semnaturi/logouri

a9P5o4N.jpg6piJLes.png48eMNJD.png

Edited by Muffin FuzzyTrick

Am mai realizat cateva lucrari in ultimele zile, dar nu mi-a permis timpul sa fac mai multe.

Ii8u2Co.pngw1zt0vV.gifkjRCNGB.pngU0eZT0s.pngOozwRPJ.pngUnayuQz.gifbxXbAwA.png0YyhWon.png

Va multumesc tuturor pentru parerile de pana acum.

@@Hinnks, lucrez in format .GIF de fiecare data cand am ocazia, dar nu este asa usor sa gasesti o asemenea imagine care sa se si potriveasca cu cererea cuiva.

@, sa zicem ca la semnaturi/logo-uri te descuri mai bine ca si la avatare, dar la avatare e haos total. In primul rand redimensionarea e foarte proasta, efectele nu sunt cine stie ce, iar de text numai zic, daca te-ai mai uita la cateva tutoriale, trebuia sa deschizi portofoliul dupa ce stiai mai multe in aceasta "arta". Bafta!

@, sa zicem ca la semnaturi/logo-uri te descuri mai bine ca si la avatare, dar la avatare e haos total. In primul rand redimensionarea e foarte proasta, efectele nu sunt cine stie ce, iar de text numai zic, daca te-ai mai uita la cateva tutoriale, trebuia sa deschizi portofoliul dupa ce stiai mai multe in aceasta "arta". Bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.