Jump to content

Windows XP vs. Windows 7

Share

Recommended Posts

Dupa parerea mea cei de la microsoft pot sa-si bage Windows 7 undeva , adanc. Iti dau milioane de erori pe minut in w7... nici TeamViewer nu merge pe el , cel putin din cate am incercat eu. Nu stiu ce se intampla mai nou cu xp , poate ca au mai facut upgrade-uri la el , eu l-am incercat acum 4 luni pe pc-ul unui prieten ca mie nu-mi mergea...

XP SP3 am de 5 ani de cand am pc si merge perfect. Tot spui de gadgeturi si alte d'alea , se pot pune si pe xp cred , dar l-au abandonat.

aici sunt de acord cu tine , si eu am xp de 10 ani , si cand miam bagat win 7 , au venit errorile

Am folosit xp-ul cca 5 ani, l-am reinstalat de zeci poate sute de ori, si este un sistem de operare Ok. evolutia fireasca e windowsului.

De 1 an decand mi-am achizitionat un nou p.c. 7-ele este la putere. Te misti de 10 ori mai repede decat la xp, desi are meniurile mai schimbate te prinzi usor usor, si este mult mai practic.

Deci prin urmare daca aveti calculator cat-de-cat performat recomand 7-ele cu placere.

Am folosit Windows XP 6-7 ani, pe toate cele 3 PC-uri pe care le-am avut :)) . Dar acum doua luni am decis sa schimb si am incercat Vista, pentru cateva saptamani, apoi Windows 7, pe care il folosesc si astazi. Vista foloseste foarte multe resurse, este un Windows slab dupa parerea mea. Fiecare program se misca foarte greu. Daca vroiam sa imprimez ceva sau sa deschid Google Chrome-ul imi lua zeci de minute. Cand am vazut ce se intampla, am decis sa ma mut pe Windows 7. E rapid, usor de utilizat si foarte "prietenos". Nu trebuie PC performant pentru Windows 7 (Home Premium). Pentru Professional / Ultimate trebuie un procesor bun :) . Nu am avut deloc probleme cu el, merge "brici", chiar mai bine decat XP.

Xp este ca si Dacia Logan iar Vista/7 este Dacia Duster ..

Tu ce alegi ? XP de bun ce este a ajuns la SP3 daca era atat de perfect nu aparea nici macar primul UPDATE.

Xp pentru PC mai vechi dar daca ai un sistem mai zdravan merita VISTA or win7.

Eu folosesc Vista de 1 an jumate aproximativ .. Blue Screen = 0 | Errori = 0 | Pana acum a fost compatibil cu tot ce iam dat sa inghita nu a scartait deloc.

Apropo depinde cu ce iti indopi PC ca apoi sa culegi "roadele" (errori etc..) Am plecat la somn .. Noapte buna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.