Jump to content

Problema - Photoshop CC 2015

AIM IAWY
 Share

Recommended Posts

Nick: iAWx TheHunter

Program: Photoshop CC 2015

Problema: Deci... hmmm... de unde sa incep. Orice photoshop as lua, CC 2014, 2015, CS5, CS6 mie imi da marimea textului in "pt", dar eu vreau in "px". Deci, cum rezolv sa fie in px? Explicit, va rog.

ScreenShoot:

http://prntscr.com/boo9fq

Toti avem " pt " sau asa am vazut la multa lume. Am avut mereu " pt " si pot spune ca sunt multumit. Nu cred ca este ceva diferit si nici nu stiu daca exista " px ". Incearca sa folosesti textul pe strong sau smooth. Nu o sa-ti iasa asa " pixelat " si nici nu stiu cu ce te deranjeaza acel " pt ". Nu cred ca ti-am fost de folos. Am vrut doar sa-mi spun pararea. O seara placuta!

Woodstar, exista si pt si px, sunt 2 unitati de masura folosite de catre firma Adobe.

Desi vrei sa te muti pe px, e mult mai bine pt deoarece acesta a fost introdus tocmai pentru cei cu deficiente de vedere de unde rezulta ca vei putea viziona o gama larga de detalii, pana la cele mai mici ale fontului.

Totusi, daca vrei sa schimbi te poti duce in tabul "Edit" > Preferences *ti se va deschide o fereastra* > Units and Rulers si seteaza Pixels for Type.

Sper ca te-am ajutat, bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.