BalkaToN Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 (edited) Numele artistului / artiștilor / formației: Paraziții. Colaborări pe album / mixtape (dacă există; dacă nu există puneți „-”): Spike, Anonim. Tracklist (pus într-un spoiler): 1. Praf 2. Valoarea unei vieţi 3. Felu' meu de-a fi 4. Violent 5. Fii pregătit 6. Cum să jigneşti o femeie 7.Rău sau bun 8. Ca fuga pe gheaţă 9. Standarde 10. Maraton 20CM Link de pe YouTube către album (dacă există; dacă nu există puneți „-”): https://www.youtube.com/playlist?list=PLzvIP7PPuF-XFIbrndozmnD9kTZ52YT7z Notă acordată albumului / mixtape-ului: 10. Edited July 5, 2016 by Florian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dionis Barbosu Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Interesant ca cineva, inca asculta paraziti iar prin parazitii ma refer la parazitii de acum 5-7 ani deoarece este un album vechi unde Spike colabora cu ei ceea ce in zilele de astazi nu o prea mai fac ba chiar sunt intr-o mare "disputa". Melodia mea preferata din acest album cred ca este Praf, mai ales din punctul de vedere al refrenului: I"a-ti femeia de buci fa-te muci". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts