Jump to content

[Portofoliu] Hi Im Teo

Hi Im Teo
 Share

Recommended Posts

Salut, sunt "nou" pe comunitaea asta, adica am auzit de ea si am dorit sa incep o noua viata pe ea! Nu vreau sa fiu "injurat" criticat pot spune ca am mai fost. Nu vreau "RIP" dar toate dreptruile eu le detin !

ZmGKPcL.pngRuQOgoK.pngtsIr7ZB.pngNzsToEe.png

OGVykTg.pngBBH0I2L.png

56Y1cb0.png

Ai probleme la text, si la efecte, in rest semnatura aia este bestiala.

Brush-urile stii sa le stapanesti, deci da, te incadrezi in standardele de designer, gg.

Pe text sa pui Drop Shadow pe 1 0 1 (Blending Options - Drop Shadow - si in loc de 5 0 5 pui tu 1 0 1)

Nu mai pune bordere colorate, incearca sa le pui negre sau deloc.

Nu mai folosi fonturi de alea gen de gaming, incearca sa folosesti mai autentice, clasice, gasesti pe dafont.com

Incearca sa iti iei stock-urile de pe tumblr-uri, ( andreirowy.tumblr.com, cristinameowac.tumblr.com, hazardgfx.tumblr.com, etc.)

Multumesc pentru sfaturi, le-am urmat si nu o sa mai pun texte pe lucrari asa excesiv ! Astept si eu un battle, sa vad cu cine ma pot intrece si la ce nivel pot sa fiu !

fH6cjz8.pngKsPSVtY.pngRTJUFqJ.png

XRnhdTq.png

in the first ones, you doing good, but you've a problem on text,

but I like your lastest creations.

Nice work buddy!

Edited by Lance ZEW

Felicitari!

Frumos Portofoiliu!

Nu le am eu cu PhotoShop-ul dar chiar te pricepi!

Succes in continuare!

LOOOL frate iti dai seama ca acela era stock-ul ?! Iti arat era de la o lucrare de pe comunitate ! Fii putin mai open minded, ca sunt fata si numai fii asa rautacios legat de LGBT!E parerea mea despre ei. Si poate vine peste tine teroristii incultule ! :*

EDIT: Uite R.I.P-ul http://forum.b-zone.ro/topic/343846-cerere-eurostar-semnatura/

Edited by Hi Im Teo

In primul rand, daca pe comunitatea asta exista vreun designer competent si cu un iq de peste 40, topicul ala era inchis imediat+suspendare. Toti cei care au raspuns la acel topic sunt niste RIP-eri. In al doilea rand acel logo este facut de cineva, tu doar i-am pus un text irelevant si ti l-ai asumat.

Si nu ma intereseaza daca esti fata sau baiat, nu ma intereseaza absolut deloc parerea ta despre lgbt, nici eu nu sunt de acord cu ei, dar de la asta pana a le dori sa moara e diferenta. Ceea ce totusi ma cam supara este ca nu prea stii sa folosesti corect gramatica limbii romane.

Esti praf cu capul doamne dai tu mai rpd un search tu pe matetul GOOGLE SI CAUTA DEFINITIA CUVANTULUI "STOCK" dar lasa bossule, ca esti tu cel mai destelt si le stii tu pe toate tu nu ai 18 ani. LA 18 ANI TREBUIE SA AI O MENTALITATE SUPPER BUNA DA ESTI UN COPIL DE GRADINITA SORA MEA. Mai bine cheama un designer mai profesionist sa iti explice ca acela este un stock. Si o sa ii demonstrez lui , nu tie ca acela nu este RIP avand in vedere ca am .Psd

De ce nu folosesti text,sa vezi dupa cum arata un avatar.. Macar incearca,felicitari,le ai cu PhotoShop-ul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.