SnoW. Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Nick-ul tau: SnoW.Server: rpg2 Descrierea bugului: Incercam sa imi fac o cerere de inactivitate pe website si imi arata ca nu pot.. Se poate vedea im ambele video-uri. Circumstantele in care s-a produs bugul: Chiar nu am idee ce se intampla.. Nu am facut cerere de 7 zile, doar pentru acest weekend. Se poate vedea clar in video ca nu sunt 7 zile.. si ca la inceput imi arata luna 8 adica august,.. nu inteleg ce se intampla. Screenshot(s):1. 2. https://youtu.be/7WkABFQRdLk Astept raspuns. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Din cate vad eu, iti scrie ca nu poti face o cerere de inactivitate mai mare de 7 zile daca nu ai o luna in factiune. Probabil eroarea este ca tu ai pus 3 zile, nu 7, cu toate acestea primesti aceea eroare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnSeCoNd Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Ordinea e urcatoarea din cate stiu LL/ZZ/AA LUNA/ZI/AN ai facut inactivitate pe 3 luni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Thief Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Ai facut inactivitate pe 3 luni. Daca vrei un curs de folosire pentru alesul datei dintr-un calendar, sa ma anunti. Nici macar nu trebuie sa scrii manual data acolo, doar sa dai click pe ziua din calendar... Cum a zis cineva mai sus, formatul folosit acolo e luna/zi/an. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.