Jump to content

Bug-Inactivity Request.

SnoW.

Recommended Posts

Nick-ul tau: SnoW.
Server: rpg2
Descrierea bugului: Incercam sa imi fac o cerere de inactivitate pe website si imi arata ca nu pot.. Se poate vedea im ambele video-uri.

Circumstantele in care s-a produs bugul: Chiar nu am idee ce se intampla.. Nu am facut cerere de 7 zile, doar pentru acest weekend. Se poate vedea clar in video ca nu sunt 7 zile.. si ca la inceput imi arata luna 8 adica august,.. nu inteleg ce se intampla.

Screenshot(s):1.

2. https://youtu.be/7WkABFQRdLk

Astept raspuns. Multumesc.

Din cate vad eu, iti scrie ca nu poti face o cerere de inactivitate mai mare de 7 zile daca nu ai o luna in factiune. Probabil eroarea este ca tu ai pus 3 zile, nu 7, cu toate acestea primesti aceea eroare.

Ai facut inactivitate pe 3 luni. Daca vrei un curs de folosire pentru alesul datei dintr-un calendar, sa ma anunti. Nici macar nu trebuie sa scrii manual data acolo, doar sa dai click pe ziua din calendar... Cum a zis cineva mai sus, formatul folosit acolo e luna/zi/an.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.