Jump to content

Problema - RENKO

Theseus

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cand m-am lasat de comunitatea rivala (acum 1 saptamana) am jucat cu RENKO ca sa primesc ban, am schimbat windows-ul. Dar cand intru cu OSF si caut "RENKO.EXE" imi arata un fisier cu ceva semn dupa el, oare chiar o fii programul?
Screenshot (în caz că este necesar): -

Alte precizări: PS: JOC CURAT PE B-ZONE!

Capture.png

Capture2.png

E acelasi windows? Adica ai sters programele din el? Ca poi sa reinstalezi windows si sa lasi programele in el.

Am formatat absolut tot, nu mai aveam nimic in el.

Asta e tot ce am in el: https://s32.postimg.org/j4aom9u9x/image.png

Nu stiu daca e chiar programul. Adica, daca se vede cu OSF cand schimbi windows-ul.

Cand dau renko apar porcarii in chineza si d-astea.

Cand reinstalezi windows, de exemplu la 7 trebuie sa dai format la partitia primara(unde e instalat windowsu, de obicei in C ). Daca ai facut asa si tot iti apare, inseamna ca e probabil de la osf.....

PS:Eu am jucat acum multe luni cu aimbot pe alte servere, pot primi ceva .. :-? ?

Defapt, OSF inregistreaza tot ce vorbim pe samp sau alte jocuri. Eu cu gang-ul meu vorbeam despre RENKO.exe si despre o arhiva "filehost_renko.rar" care cica e un nou renko care se ascunde, sau ceva de genu. Si cand dau renko.exe arata tot ce am vorbit.

Nu formatez nimic, am schimbat windows-ul atunci. Daca gaseste ceva in neregula asta e.

Cand ai reinstalat Windows-ul si ai formatat partitiile, chiar daca acele informații se păstrează si nu ocupa decât foarte putina memorie pe HDD, nu iti mai apar. Cauta un tutorial pe internet daca nu stii sa formatezi o partiție.

P.S: Serios? Atâta disperare pentru un amărât de joc? Din care nu vei înțelege nimic niciodata si nu vei avea nimic de câștigat, nici macar amuzament.

Topic închis.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.