Jump to content

Cerere-[Cr-Avatar

CRisti dulce te seduce
 Share

Recommended Posts

• Nick: [Cr

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar

Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : http://forum.b-zone.ro/topic/342515-cerere-cr-logo/#entry5158794

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): -

Tema (In caz ca nu exista o imagine): Cristiano Ronaldo

Text: [Cr

Dimensiuni: De avatar.

Alte precizari: Sper sa iasa frumos.

@@diezz, Se vede urat fontul, acea paranteza si numele meu scris cu litere mari, trebuie [Cr nu [CR, niciodata nu mi-a placut cu majuscule. P.S: A 2 a imagine este perfecta, o poti modifica te rog si sa-mi dai PM?

@, Thanks babe, it's good! :*

@@addicted, Multumesc, dar totusi n-ai respectat TEXT-ul cerut de mine..

@, Mersi, a iesit frumos, insa, vreau si eu un text mai vioi, mai mare si scris exact "[Cr"..

BAIETI, SUNT MANDRU DE VOI, ASTEPT PM VA ROG MULT, CU CEEA CE V-AM RUGAT SA MODIFICATI, AVETI +1 TOTI ORICUM.

GUYS, THANKS FOR CREATIONS, I WANT A PM WITH MODIFICATIONS PLEASE, YOU HAVE +1 ALL NOW.

ASTEPT CREATII IN CONTINUARE!

I'M WAITING FOR ANOTHER CRATIONS.

@@BgdaNNN, Mersi mult, nu prea imi place efectul ala de scanteie, dar e dragut, mersi! :*

@@AIM MIonut, E misto, doar ca numele meu e [Cr nu [CR, dar e bine. :*

@, E misto rau de tot poza, daca puneai textul "[Cr" nu "CR" era si mai bine, dar mersi! :*

V-AM DAT +1

ASTEPT INCA CATEVA CREATII PENTRU A-MI ALEGE UNA.

REPET: NUMELE MEU ESTE [Cr NU [CR sau CR.

ASTEPT CREATII CU NUMELE [Cr si poze cu Ronaldo, sefu'! <3

SC7Yac2.jpg

Nu ma inteleg cu textul si nu are rost sa incarc avatarul. Nu prea arata bine cu acel text si mai ales pe stock-uri asa pline.

PS: Fara suparare sau altceva. Ai fost tare amuzant cu " REPET: NUMELE MEU ESTE [Cr NU [CR sau CR. / ASTEPT CREATII CU NUMELE [Cr si poze cu Ronaldo, sefu'! <3 ". :)) Si in buletin porti numele " [Cr "? Multi au luat-o la treaba aia cu personajul de sus. Este doar un om si un simplu fotbalist, hai sa nu-l facem Dumnezeu sau unul dintre parinti. O zi placuta!

http://i.imgur.com/SC7Yac2.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.