Jump to content

Who can be the God of FAZAN 2 ?

F4L emptYmdY
 Share

Recommended Posts

78908527215242860533.png

Dupa cum spune si titlul topicului , m-am gandit sa fac un event mai interactiv , palpitant si distractiv.M-am gandit sa jucam FAZAN-ul NOU Atentie!!! Nu este ca cel obisnuit , asta este farmecul.Va voi explica cum se joaca iar dupa , va voi da detaliile tehnice : Locatie/Premiu/Organizatori/Sloturi.

Explicatie :

Bun , cum se joaca acest joc ? Simplu ->Primul care incepe va spune o litera.Urmatorul va mai spune o litera gandindu-se la un cuvant si tot asa.Probabil nu ati inteles asa ca voi da un exemplu :

empty_mdy : A (m`am gandit la APA)
AleXXandru : D (s-a gandit la ADIDAS - A pe care l-a spus empty_mdy si D pe care l-a spus el)
Alc0 : R (s-a gandit la ADRenalina - A de la empty_mdy , D de la AleXXandru , R spus de el).

Si tot asa ca mai sus.Ideea principala este ca fiecare player spune cate o litera gandindu`se la un cuvant.Daca de exemplu cineva zice A , urmatorul zice E s-a format "AE" , urmatorul care va trebui sa zica este inchis pentru ca nu la ce player se formeaza un CUVANT acela este eliminat.Va mai dau un exemplu cel mai usor :

empty_mdy : A
AleXXandru : E
Alc0 : Nu mai are ce sa zica pentru ca orice litera ar zice se formeaza un cuvant : AeR , AeRoport ( Nu are cum pentru ca trebuie sa zica R si astfel se formeaza AER).Si tot asa.

Va spun din nou !!!!!!! Fiecare player zice pe rand cate o litera , la player-ul care s-a format un cuvant - >A pierdut.

Precizari :

NUU aveti voie sa spuneti litere la nimereala pentru ca , daca urmatorul player va contesta , si nu stie sa continuie va trebuit sa-i spuneti la ce cuvant v-ati gandit dumneavostra.Exemplu :

empty_mdy : A | AleXXandru : G | Alc0 : Nu stie - Pentru ca nu stie , si il contesta pe AleXXandru , il va intreba la ce cuvant s-a gandit cand a zis litera "G" - AleXXandru s-a gandit la "AGhiazma".

Vreau sa aveti cei 7 ani de acasa , sa nu vorbiti aiurea.
Veti avea 10 secunde la dispozitie sa raspundeti , sunteti baieti mari si sunteti rapizi.
Daca nu stiti , si ati pierdut , veti fi omorati !! CLAR !

Premi :

Locul I : 1.000.000$
Locul II : 500.000$
Locul III : 200.000$

Sloturi :

Intre 20 si 30 de playeri.Daca suntem mai putini de 20 nu se va tine eventul.30 este maximul de sloturi posibile.

Date tehnice :

-Eventul va avea loc pe data de 31 iulie 2010 - Duminica.
-Ora : 21:00
-Locatia : Restaurant LS - Voi vorbi cu Spawn sa bage /heal , iar cand toti cei inscrisi au ajuns , restaurantul se va inchide.

Model inscriere :

Nume in joc :
Level (minim 10) :
Factiune :
Sunt de acord ca daca nu voi sta in banca mea sa primesc kick/ban ? :

Model Sponsorizari :

Nume in joc :
Level (minim 10) :
Factiune :
Sponsorizez cu :

Pentru orice nelamuriri/intrebari/sponsorizari contact prin PM sau in joc /call 9696 or /call 6111 pe empty_mdy sau AleXXandru.

Fie ca cel mai bun sa castige !

Event by

empty_mdy &
AleXXandru
Edited by MDYU

Nume in joc :Razvan14

Level (minim 10) :33

Factiune :The Corleone Family

Sunt de acord ca daca nu voi sta in banca mea sa primesc kick/ban ? :Da

PS: Asta`i varianta 3 nu 2..varianta 2 tot facut`a de gyo si zeby am castigat`o eu ;)

Nume in joc : Ady_RoGy

Level (minim 10) : 19

Factiune : civilian

Sunt de acord ca daca nu voi sta in banca mea sa primesc kick/ban ? : da

Edited by rogy

Nume in joc : CosminnnN

Level (minim 10) : 4-> Va Rog sa ma acceptati chiar daca am levelul mai mic decat cel cerut pentru ca jocul acesta este tare frumos(FAZAN2)

Factiune : -

Sunt de acord ca daca nu voi sta in banca mea sa primesc kick/ban?: Da

Edited by LamenT

Nume in joc : [FnK]Kenv

Level (minim 10) : 21

Factiune : PD

Sunt de acord ca daca nu voi sta in banca mea sa primesc kick/ban ? : da

multumesc! :)

dOokiEEEE , Ady_Rogy ->Acceptati

6/30

UPDATEEEEE !!! NU aveti voie sa va ganditi/folositi cuvinte vulgare gen "pu*a" , "piz*a" , "laba*" , sau altele.

NU accept playeri sub level 10.

[Fnk]Kenv Acceptat , CosminnnN , ma mai gandesc.

7/30

CITITI tot regulamentul inainte de a posta , si modalitatea de jucare.Nu vrea playeri care vin acolo si habar n`au.

NU sunt robot , puteai sa astepti nu sa faci +1 :-J

Edited by MDYU

iti Multumesc ca te mia deranjezi pentru mine :-bd poate chiar o sa ma accepti cine stie oricum mersii pt deranj :b-emo:

Sau Mai bine lasa nu te mai deranja o sa fiu singurul acolo cu level sub 10 asa ca.... Oricum multumesc anticipat

Edited by LamenT

Nu mai fa off topic si asteapta.

Tin sa mentionez ca NU este a 2-a editie , ci este fazanul 2 , varianta 2 , modificata.Editia a 2-a a fost facuta de zEbY si Gyo , aceasta este editia a 3-a.Pentru cunoscatori :-J

Adi_adrian , CosminnnN Acceptati -> CosminnnN iti dau sansa , sper sa nu faci probleme.

9/30 - > Astept in continuare.Daca pana maine dupa masa ne strangem 30 , voi mari sloturile , si poate chiar si premiul.

Nume in joc : dileru

Level (minim 10) : 5

Factiune : nici-una

Sunt de acord ca daca nu voi sta in banca mea sa primesc kick/ban ? : Da,normal

scuze ma retrag duminica nu o sa pot veni

Edited by dileru

Nume in joc : Gyo

Level (minim 10) : 17

Factiune : Paterno

Sunt de acord ca daca nu voi sta in banca mea sa primesc kick/ban ? : Da

Jucam fazan cu zEbY intr-o seara,si m-am gandit sa facem un event,asa ca am facut :

Who can be the God of fazan -> inNsSi2.3

Who can be the God of fazan v2 -> Razvan14

Totusi...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.