Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

[B-Zone Battle] Max ZEW vs drE jR AKA South

SS Wehrmacht
 Share

Recommended Posts

Start vot!

ATENTIE: Votul trebuie sa vina insotit de un argument solid, in caz contrar acesta va fi considerat drept anulat.

Mult succes amandurora!

V1 V2

cryFfe0.pngUvUzAnP.jpg

Prima varianta pare putin mai clara si cred ca a pus acel leu in evidenta. A doua varianta este putin peste prima varianta. Are blur destul de vizibil si puternic (nu strica daca era mai scazut), dar nu a aprins asa mult acel leu si la unit cu natura. Prima varianta are un stroke setat pe overlay sau chiar un rosu cu opacitatea scazuta. Un minus pentru acea " rama ". Cred ca prima varianta este mai bine redimensionata si pozitionata in comparatie cu a doua varianta. O sa votez a doua varianta (V2). Succes!

Stock-ul ii dezavantajeaza, e aiurea.Sincer sa fiu, nici nu stiu care e mai buna, prima e cam luminoasa iar cea de-a doua, cam darken.Totusi, votez v2, a mai schimbat ceva din stock, e mai bine redimensionata etc, dar mna, stock-ul i-a dezavantajat.Votez V2.

v2 -mai bine lucrat.

Vot ANULAT - Acesta nu este un argument solid!

Edited by RW RaresT

Votez V1 datorita Blur-ului care este cu mult peste cel de la V2, o imagine 150x300 va arata mereu mai bine ca una de 150x250, iar blur-ul de la V2 ar fii aratat mult mai bine daca imaginea are fii fost de 150x300.

P.S.: M-am uitat peste voturile anterioare, multi ati zis: redimensionare mai corecta, uneori trebuie sa stii cum sa faci ca sa iasa mai bine poza, nu trebuie sa bagi neaparat toata poza acolo doar ca sa fie, iar aici eu zic ca V1 a fost foarte bine redimensionata scotand in evidenta capul leului.

Edited by RW Reus

Consider ca aceasta batalie se sfarseste aici.

V1 - Max ZEW ( 2 voturi )
V2 - drE jR AKA South ( 6 voturi )

In concluzie, datorita diferentei de 4 voturi intre lucrari il voi declara pe South drept castigator, felicitari South.

T/C

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.