Jump to content

Propunere - Control in PC

Vito  Corleone

Recommended Posts

Nick: UzRaX

Level: 19

Sugestia 1: Propunerea mea ar fi urmatoarea: Cand suntem luati la teste sa fie un interval de timp, adica? Pai sa fim controlati maxim 15-20minute. De ce? Deoarece un admin care stie sa caute si are habar de coduri si restul modurilor, in 20minute cauta si prea mult.

- Cu ce cred că ajută?: Pai de exemplu eu am avut war in LV cu RDT de la 14:00 la 14:30. Am fost luat la teste la 14:25-27 si am primit liber la 15:07 + am avut war de la 14:30 -15:00 pe HQ 69. Poate eu lipsand de la warul ala fiind la teste ca m-a tinut 40min puteam sa pierdem acel turf, dar daca eram si eu la war, il puteam castiga. De ce sa mai fie cate un admin care nu are habar de cautat, si sa ne tina 1h la teste. Am avut controale cand am fost tinut mai mult de o ora, acuma sa fim seriosi.

Eu cred ca 20 de minute sunt peste cap pentru un admin care stie sa caute !

Pro, dar stii care-i faza? Pentru că sunt uni părinți care își lasă copii un anumit timp la PC, iar dacă el e în mafii, și trage bine, îl i-a la teste la ultimul war, si părinți îl lasă 2 ore si 30 minute, și el dacă e luat la teste pe la 1 și 40 si-l tine o oră, deja copilul e presat de timp, și n-are încotro deci închide PC-ul sau face alte chestii, și i-a ban aiurea. DECI PROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PROOOOOOOOOOOOOOO

@@Th0rTERORiSTU, știu ai tăi că te ocupi cu droguri cât stai la pc? =)) Te lasă doar două ore la pc dar la Hobbies ai "Nici un drog nu ma poate controla ca-s tare, iar mandria ma tine viu intreg pe picioare" :))

On topic: Contra, cum ar fi ca poliția să-ți percheziționeze doar 30min casa și după să plece dacă n-au găsit nimic? :)) + că nu aici se fac propunerile

Interesanta propunere, insa singurul lucru care ar scurta testele este sa scoata OSF-ul si nu prea cred ca o sa faca ei treaba asta, ca dupa nu se mai dau banuri cu nemiluita si nu mai este bine pentru ei. Si 20 de minute e foarte putin, nu cred ca este un control sub 30 de minute, dar cine stie, merita incercat. PRO !

Hmm nu stiu ce sa zic dar e buna si propunerea asta dar mai intai trebuie sa fie propunere asta ca un admin sa ia la tw numai mafia respectiva de exemplu un admin sa ia El loco cartel alt admin 69 pier mobs si tot asa zilnic sau 2 depinde de cati admini sunt.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.