tomamihai Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 Dupa 7 ani de B-Zone, constat cu stupoare cum serverul ala "tare" de cand eram mai mic, pe care jucam zilnic 20-30-50 de playeri, s-a transfosrmat intr-o fabrica de bani. Ati inlocuit omul cu masinarii si sisteme! In loc sa puneti pedepse mai aspre* si admini mai activi, voi ati preferat sa puneti niste unelte soft care nu mai permit sa faci nimic pe server in afara de a te plimba si a munci. Asta nu mai e role-play absolut deloc..si unde mai pui ca nu poti face mai nimic daca esti un jucator la inceput decat daca bagi gold? Am bagat si eu candva bani in joc, pe vremea cand chiar merita sa joci si merita ca ownerul sa fie sustinut de catre putinii playeri care activau pe server. No, in ziua de azi mergem pe principiul "hai sa le fie greu la inceput si sa bage bani in joc" *Prin pedepse aspre, ma refer la pedepse de ordinul orelor, 5-10-20, cate este nevoie, pentru chestii grave, gen kamikaze, ca omori un player de la carnet, ca deranjezi jobul..iar in acele ore de jail sa nu primeasca nici payday. Multe mai sunt de spus, dar nu mai pierd vremea! Din cauza acestor schimbari MAJORE --in rau-- ma vad nevoit sa spun "Ramas bun, B-zone". Toma_mihai (2009 - 2016 )) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
so0unDy TSA Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 Da, stiu, B-Zone scade din ce in ce mai tare. Zilnic se da ban aiurea, adminii idee nu au a cauta un cod prin pc. Cam asta e adevarul despre B-Zone, si da, comunitatea adversa a intrecut muult B-Zone Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomamihai Posted July 22, 2016 Author Share Posted July 22, 2016 Da, stiu, B-Zone scade din ce in ce mai tare. Zilnic se da ban aiurea, adminii idee nu au a cauta un cod prin pc. Cam asta e adevarul despre B-Zone, si da, comunitatea adversa a intrecut muult B-Zone Si va continua sa cada. Nu ma intereeaza comunitati adverse, am jucat doar pe b-zone, dar imi pare rau sa vad cum s-a transformat jocul adolescentei mele Link to comment Share on other sites More sharing options...
so0unDy TSA Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 Si va continua sa cada. Nu ma intereeaza comunitati adverse, am jucat doar pe b-zone, dar imi pare rau sa vad cum s-a transformat jocul adolescentei mele Oricum o sa ma las de samp, a intervenit monotonia, este GTA 5, Arma 3, Arma 2, CS GO etc etc si samp-ul o sa dispara curand. Zilnic va tot mai multe statusuri cu retras etc. *lacrima* Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomamihai Posted July 22, 2016 Author Share Posted July 22, 2016 Oricum o sa ma las de samp, a intervenit monotonia, este GTA 5, Arma 3, Arma 2, CS GO etc etc si samp-ul o sa dispara curand. Zilnic va tot mai multe statusuri cu retras etc. *lacrima* Daca te uiti pe grafice, sa vezi acolo de cand nu a mai atins serverul 1000 / 1000. De ce? Dupa parerea mea pentru ca toate interdictiile astea automate au stricat orice farmec al jocului. - Nu mai poti sa injuri. De ce? --- pentru ca se duce vorba ca se injura pe server si noii jucatori nu mai apar. Asta inseamna bani pierduti - Nu mai poti sa faci DM pe nimeni si nimic. De ce? --- pentru ca se duce vorba si noii jucatori nu mai apar. => Bani pierduti - Nu mai poti sa sicanezi pe nimeni, job, trafic. De ce? --- idem Raspunsul general valabil pentru orice intrebare cu / despre B-zone este "Bani, pentru BANI" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frequencies Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 Ia-o logic, dacă unuia de level 3 îi dai ajail 5 ore că a făcut kamikazee crezi că mai intră pe server? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomamihai Posted July 22, 2016 Author Share Posted July 22, 2016 Ia-o logic, dacă unuia de level 3 îi dai ajail 5 ore că a făcut kamikazee crezi că mai intră pe server? Domne, nu la lvl 3 pedepse mari, ci celor experimentati. Eu am facut super multe prostii..si luam warn x3, ban si trecea tot:)) dar daca as fi luat 20 de ore de jail (si neplatit de exemplu), nu mai faceam nimic rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frequencies Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 @@tomamihai, și din nou, nu mai intrai pe server că nu îi convine nimănui să stea zeci de ore în jail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomamihai Posted July 22, 2016 Author Share Posted July 22, 2016 @@tomamihai, și din nou, nu mai intrai pe server că nu îi convine nimănui să stea zeci de ore în jail. hai sa o luam altfel: in Romania exista un Cod Penal. Tu de ce nu furi un telefon pe strada din mana cuiva? Pentru ca stii ca o sa platesti scump pt asta, si nu o mai faci. De ce nu crezi ca se aplica si aici in joc? Si tot la "neintratul" pe server ajungem: se pierd BANI daca nu joaca lumea, nu? Dar nu observi si tu ca a inceput sa scada numarul jucatorilor? Parca faceai parte din staff candva, nu ti-ai pus problema "de ce?" sau "de ce aveam acum 1 an 1000/1000 seara de seara si acum doar 700?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frequencies Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 @@tomamihai, pentru că e un joc mă omule, vrei să stau 3 zile închis ÎNTR-UN JOC că l-am omorât pe unu? Unde mai e distracția pe server dacă un sfert dintre playeri sunt închiși? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomamihai Posted July 22, 2016 Author Share Posted July 22, 2016 @@tomamihai, pentru că e un joc mă omule, vrei să stau 3 zile închis ÎNTR-UN JOC că l-am omorât pe unu? Unde mai e distracția pe server dacă un sfert dintre playeri sunt închiși? Dar nu e vorba de omorat un player, ci de chestiile grave pentru care se da ajail sau suspend. Pentru mine nu e valabila chestia aia ca "nu mai intram in joc daca aveam 10 ore de jail de ex". Joc de 7 ani, dupa cum am spus, 10 ore sunt nimic ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squiz TTC Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 @@tomamihai, Veterane iti sustin opinia... Imi este dor de warurile vechi fara sisteme. . Pana prin anul 2012-2013 Se juca numai de distractie pe server Da, ar fi bune niste schimbari mai drastice la regulament, dar dupa cum ai spus tu ar trebuii ca sanctiunile sa fie acordate de admini nu de sistemele serverului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squiz TTC Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 @@tomamihai, Veterane iti sustin opinia... Imi este dor de warurile vechi fara sisteme. . Pana prin anul 2012-2013 Se juca numai de distractie pe server Da, ar fi bune niste schimbari mai drastice la regulament, dar dupa cum ai spus tu ar trebuii ca sanctiunile sa fie acordate de admini nu de sistemele serverului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomamihai Posted July 22, 2016 Author Share Posted July 22, 2016 @@tomamihai, Veterane iti sustin opinia... Imi este dor de warurile vechi fara sisteme. . Pana prin anul 2012-2013 Se juca numai de distractie pe server Da, ar fi bune niste schimbari mai drastice la regulament, dar dupa cum ai spus tu ar trebuii ca sanctiunile sa fie acordate de admini nu de sistemele serverului. Da, si era mult mai bine cand oamenii jucau pentru distractie. Totul a cam luat-o in jos nu de mult timp, ci de cand au inceput toate restrictiile astea..aia nu te lasa sistemul, aia nu, aia nu..Nu mai bine ma lasa sistemul ala sa fac TOT ce vreau eu (fara coduri, cu alea nu sunt de acord) si sa ma sanctioneze UN OM pe masura prostiilor de le fac? Aa, si sa nu uitam..sa cumperi bani in joc cu bani reali?! Serios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleeN Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 Da, si era mult mai bine cand oamenii jucau pentru distractie. Totul a cam luat-o in jos nu de mult timp, ci de cand au inceput toate restrictiile astea..aia nu te lasa sistemul, aia nu, aia nu..Nu mai bine ma lasa sistemul ala sa fac TOT ce vreau eu (fara coduri, cu alea nu sunt de acord) si sa ma sanctioneze UN OM pe masura prostiilor de le fac? Aa, si sa nu uitam..sa cumperi bani in joc cu bani reali?! Serios Ai dreptate, acum adminul mai are nevoie doar de kick/slap si ban codatiilor, si alte comenzi, dar sa zicem de sistemul de wanted, daca dai in cineva acel cineva poate sa iti dea wanted, chiar daca el iti zice "kill me nu dau wanted" wanted se da automat, sunt de parere ca nu ar trebui ca sistemele sa inlocuiasca tot... Chiar m-am gandit sa ma las de b-zone din cauza noilor sisteme, dar joc pe aceasta comunitate de aproape 2 ani si o cunosc prea bine, poate se mai gandeste Bobo sau alti admini 6 la chestia asta.. Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Corleone Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 @@tomamihai, Cum fotbalul se joaca doar pentru bani si afaceri, acum si jocurile o sa fie la fel, doar sa iasa banul. Asa ca nu te astepta la ceva... nu vezi ca si in CS GO, daca nu bagi bani, esti slab, trebuie sa bagi bani ca sa devi un jucator mai bun, pentru iteme mai puternice si pentru kkturi de astea. Asa ca.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BursucRadioactiv Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 @@tomamihai, Cum fotbalul se joaca doar pentru bani si afaceri, acum si jocurile o sa fie la fel, doar sa iasa banul. Asa ca nu te astepta la ceva... nu vezi ca si in CS GO, daca nu bagi bani, esti slab, trebuie sa bagi bani ca sa devi un jucator mai bun, pentru iteme mai puternice si pentru kkturi de astea. Asa ca.... Nu, pe CS:GO dai bani daca vrei sa ai AWP alb in loc de verde, de exemplu, nu dai bani sa ai AWP in loc de pistol. Aici dai bani sa ai monster, dai bani sa ai bani in joc, dai bani sa scapi de ban, in principiu cu suma potrivita ajungi la fel de "avut" ca altii care au investit ani in jocul asta. Dar daca exista cerere, nu are nicio vina administratia ca se conformeaza. Daca ar veni la voi copii si nu numai sa va dea bani ca sa le dati niste obiecte virtuale v-ati face griji ca se lasa cativa? Nu cred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Părerile despre astfel de lucruri sunt formate în funcție de ce înțelege persoana și ce cunoștințe are. În primul rând nu lucrează nimeni moca și caută să facă profit. Marile jocuri online de tip multiplayer fac asta, de ce n-am face-o și noi dacă ne tot dedicam atâta timp din viață dezvoltării serverelor? Doar n-o să stea nimeni 8 ore pe zi să muncească ca să iasă pe minus . Nu e nici pe departe primul joc unde dacă bagi bani ești pe plus, însă NU ești obligat să bagi bani. Jocul pe serverele noastre e în totalitate gratuit și nu te OBLIGĂ nimeni să bagi bani. Banii ăia îi bagi singur pe propria răspundere dacă vrei beneficii suplimentare. Ziceai că trebuie să bagi bani pentru Monster, ei bine îl poți lua și cu bani în joc la fel de simplu, doar că pentru banii ăia trebuie să muncești. Oriunde te uiți un user normal față de unul premium trebuie să muncească mult mai mult, nu e logic? Vă cam plângeți degeaba unii de „mașina de bani” . Învățați economie fraților și nu mai fiți atât de ciudoși. Ori dacă nu vă convine nu mai jucați atunci nici restul jocurilor unde e pay to play și atunci am să vă înțeleg, dar dacă vă luați doar de noi n-o înțeleg. Vreți să promovăm munca, dar pe urmă când adminul e ocupat și nu-l poate sancționa pe X că vă omoară cine se plânge sau fac reclamații? Eu personal nu pot forța adminii să muncească ca robii pentru binele vostru. Voi ați munci o zi întreagă fără a avea un beneficiu palpabil? Dorința de a vrea să ajuți te poate duce doar până la un punct. Am decis să ușurăm munca adminilor prin astfel de sisteme. Majoritatea jucătorilor n-au nimic împotriva lor, dar se mai găsește câte unu că era mai bine să facă DM pe alții, ori kamikaze ori știu eu ce Cât despre scăderea jucătorilor, stai chill pentru că e vară. Așa a fost în fiecare an. Vorbim la toamnă Link to comment Share on other sites More sharing options...
South M i h a i Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Părerile despre astfel de lucruri sunt formate în funcție de ce înțelege persoana și ce cunoștințe are. În primul rând nu lucrează nimeni moca și caută să facă profit. Marile jocuri online de tip multiplayer fac asta, de ce n-am face-o și noi dacă ne tot dedicam atâta timp din viață dezvoltării serverelor? Doar n-o să stea nimeni 8 ore pe zi să muncească ca să iasă pe minus . Nu e nici pe departe primul joc unde dacă bagi bani ești pe plus, însă NU ești obligat să bagi bani. Jocul pe serverele noastre e în totalitate gratuit și nu te OBLIGĂ nimeni să bagi bani. Banii ăia îi bagi singur pe propria răspundere dacă vrei beneficii suplimentare. Ziceai că trebuie să bagi bani pentru Monster, ei bine îl poți lua și cu bani în joc la fel de simplu, doar că pentru banii ăia trebuie să muncești. Oriunde te uiți un user normal față de unul premium trebuie să muncească mult mai mult, nu e logic? Vă cam plângeți degeaba unii de „mașina de bani” . Învățați economie fraților și nu mai fiți atât de ciudoși. Ori dacă nu vă convine nu mai jucați atunci nici restul jocurilor unde e pay to play și atunci am să vă înțeleg, dar dacă vă luați doar de noi n-o înțeleg. Vreți să promovăm munca, dar pe urmă când adminul e ocupat și nu-l poate sancționa pe X că vă omoară cine se plânge sau fac reclamații? Eu personal nu pot forța adminii să muncească ca robii pentru binele vostru. Voi ați munci o zi întreagă fără a avea un beneficiu palpabil? Dorința de a vrea să ajuți te poate duce doar până la un punct. Am decis să ușurăm munca adminilor prin astfel de sisteme. Majoritatea jucătorilor n-au nimic împotriva lor, dar se mai găsește câte unu că era mai bine să facă DM pe alții, ori kamikaze ori știu eu ce Cât despre scăderea jucătorilor, stai chill pentru că e vară. Așa a fost în fiecare an. Vorbim la toamnă Omul are cat de cat dreptate,prea s-a "automatizat" jocul,staff-ul nu mai e la fel de capabil ca inainte(no offence),stii si tu.Am vazut foarte multe pe forumul asta cat timp ma lasasem,cum ar fi fazele cu acel RappaRo,cu Rey,cu acel PvP si multi admini acuzati ca sanctioneaza aiurea sau in favoarea unor anumiti jucatori care dribleaza regulamentul si pe la paintball au numele de 4 caractere cu 1000 de zei,faraoni si magicieni.Sistemele nu sunt cel mai adecvat lucru,dar inteleg ca totul e spre a usura sarcina adminilor.De asemenea,problema e ca sunt multi admini si se cam ridica semne de intrebare asupra activitatii acestora.Eu unul am vazut multi admini inactivi,care isi tin functia de pomana si nici nu au facut cine stie ce mari lucruri pentru aceasta comunitate,dar si admini care isi fac treaba si merita apreciati si respectati ( Johnny,karan,THELiAR,samd).Oamenii nu mai sunt la fel,si aici sunt intru totul de acord cu cel ce a deschis acest topic,deoarece am simtit-o pe propria piele prin tratamentul staff-ului asupra mea(nu ca m-as da vreun mare zmeu sau asa,dar totusi,putin respect).In afara de prietenii pe care ii mai aveam in staff(numiti mai sus),chiar si tu,care esti administrator,cand te-am intrebat niste chestii(nu am dat cu parul si recunosc ca am mai si fortat nota),ai inceput sa sari pe mine cu un tupeu si un sarcasm si o ironie de zici ca eram vreun nou-venit sau ceva.Ma rog,sper ca cine va citi acest lucru sa inteleaga mesajul meu.Daca am gresit gramatical imi cer scuze,am scris de pe telefon.Si,inca o data,respectati "batranii" cat inca mai sunt pe aici si nu va bateti joc de playeri.O zi buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomamihai Posted July 25, 2016 Author Share Posted July 25, 2016 Părerile despre astfel de lucruri sunt formate în funcție de ce înțelege persoana și ce cunoștințe are. În primul rând nu lucrează nimeni moca și caută să facă profit. Marile jocuri online de tip multiplayer fac asta, de ce n-am face-o și noi dacă ne tot dedicam atâta timp din viață dezvoltării serverelor? Doar n-o să stea nimeni 8 ore pe zi să muncească ca să iasă pe minus . Nu e nici pe departe primul joc unde dacă bagi bani ești pe plus, însă NU ești obligat să bagi bani. Jocul pe serverele noastre e în totalitate gratuit și nu te OBLIGĂ nimeni să bagi bani. Banii ăia îi bagi singur pe propria răspundere dacă vrei beneficii suplimentare. Ziceai că trebuie să bagi bani pentru Monster, ei bine îl poți lua și cu bani în joc la fel de simplu, doar că pentru banii ăia trebuie să muncești. Oriunde te uiți un user normal față de unul premium trebuie să muncească mult mai mult, nu e logic? Vă cam plângeți degeaba unii de „mașina de bani” . Învățați economie fraților și nu mai fiți atât de ciudoși. Ori dacă nu vă convine nu mai jucați atunci nici restul jocurilor unde e pay to play și atunci am să vă înțeleg, dar dacă vă luați doar de noi n-o înțeleg. Vreți să promovăm munca, dar pe urmă când adminul e ocupat și nu-l poate sancționa pe X că vă omoară cine se plânge sau fac reclamații? Eu personal nu pot forța adminii să muncească ca robii pentru binele vostru. Voi ați munci o zi întreagă fără a avea un beneficiu palpabil? Dorința de a vrea să ajuți te poate duce doar până la un punct. Am decis să ușurăm munca adminilor prin astfel de sisteme. Majoritatea jucătorilor n-au nimic împotriva lor, dar se mai găsește câte unu că era mai bine să facă DM pe alții, ori kamikaze ori știu eu ce Cât despre scăderea jucătorilor, stai chill pentru că e vară. Așa a fost în fiecare an. Vorbim la toamnă Marile jocuri online platesc tot felul de taxe si impozite. Voi? Pe la stat, pe la Rockstar ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xored Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Eu as vrea doar ca contul premium sa fie permanent.Sa dai vreo 15-20 de euro si sa-l ai pentru totdeauna.E foarte stresant sa stii ca intr-o zi iti va expira contu si iar trebuie sa dai bani.Cum a spus si Creedo "Gamemod-ul a devenit prea Hardcore". Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomamihai Posted July 25, 2016 Author Share Posted July 25, 2016 Eu as vrea doar ca contul premium sa fie permanent.Sa dai vreo 15-20 de euro si sa-l ai pentru totdeauna.E foarte stresant sa stii ca intr-o zi iti va expira contu si iar trebuie sa dai bani.Cum a spus si Creedo "Gamemod-ul a devenit prea Hardcore". Si asta macar, da, tot ar fi bine. Dar nu o sa vezi asa ceva prea curand de la niste oameni ahtiati dupa bani..pe care nici nu vor sa ii imparta cu statul. Ntz, ntz, ntz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 @, compară 4 servere cu mii de jucători vs 1 server cu 300 de jucători și un număr de admini care-i poți număra pe degetele de la mâini. Nu știu ce experiență ai tu dar te întreb, ce e mai ușor să controlezi, un grup mic de oameni sau unul mare? Nu-mi vorbi despre a fi capabil că n-ai idee de ce-mi vorbești. Nu compara ce-a fost în 2009 cu ce e acum că nu e același lucru. Când ai de supravegheat 200 de jucători e extrem de ușor, iar eu zic asta din experiență în timp ce tu nu știu cum poți să-ți dai cu părerea. Sunt curios ce ai face cu un grad de admin acum, dacă tu ai fi mai capabil ca restul. Dar na, vă place să judecați fără să gândiți. @@tomamihai, da dragule, plătim impozite la statul român și nu numai atât eu cât și Bobo dacă nu știai până acum. La noi totul e absolut legal, dar de unde să știi tu asta, nu? Sunt curios acum ce-o să mai scoți. Mă rog, unde nu-i minte n-am de unde cere. Nu are rost să dau explicații unor copii care n-au cultura suficient de elaborată ca să înțeleagă de fapt că noi muncim și vrem binele tuturor (inclusiv pe-al nostru), altfel am face ca și comunitatea pe care tot o luați în slăvi și am scoate și noi un update la 1-2 luni cu 3 bufgixuri și un sistem minor . În schimb noi ne străduim pe cât de mult posibil să aducem updateuri mari și interesante în perioade scurte de timp. Nu suntem roboți să le scoatem chiar pe bandă rulantă ori să fie perfecte că suntem totuși oameni. Până una alta voi ăștia care comentați ce ați realizat? Aveți habar cât timp și bani am investit noi de fapt în B-Zone ca să vă dați cu părerea despre ceea ce facem noi? N-am timp să vă explic fiecăruia în parte despre ceea ce facem ca să înțelegeți că ce facem e ok, așadar cine e puțin mai breaz o să înțeleagă asta din prima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomamihai Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 @, compară 4 servere cu mii de jucători vs 1 server cu 300 de jucători și un număr de admini care-i poți număra pe degetele de la mâini. Nu știu ce experiență ai tu dar te întreb, ce e mai ușor să controlezi, un grup mic de oameni sau unul mare? Nu-mi vorbi despre a fi capabil că n-ai idee de ce-mi vorbești. Nu compara ce-a fost în 2009 cu ce e acum că nu e același lucru. Când ai de supravegheat 200 de jucători e extrem de ușor, iar eu zic asta din experiență în timp ce tu nu știu cum poți să-ți dai cu părerea. Sunt curios ce ai face cu un grad de admin acum, dacă tu ai fi mai capabil ca restul. Dar na, vă place să judecați fără să gândiți. @@tomamihai, da dragule, plătim impozite la statul român și nu numai atât eu cât și Bobo dacă nu știai până acum. La noi totul e absolut legal, dar de unde să știi tu asta, nu? Sunt curios acum ce-o să mai scoți. Mă rog, unde nu-i minte n-am de unde cere. Nu are rost să dau explicații unor copii care n-au cultura suficient de elaborată ca să înțeleagă de fapt că noi muncim și vrem binele tuturor (inclusiv pe-al nostru), altfel am face ca și comunitatea pe care tot o luați în slăvi și am scoate și noi un update la 1-2 luni cu 3 bufgixuri și un sistem minor . În schimb noi ne străduim pe cât de mult posibil să aducem updateuri mari și interesante în perioade scurte de timp. Nu suntem roboți să le scoatem chiar pe bandă rulantă ori să fie perfecte că suntem totuși oameni. Până una alta voi ăștia care comentați ce ați realizat? Aveți habar cât timp și bani am investit noi de fapt în B-Zone ca să vă dați cu părerea despre ceea ce facem noi? N-am timp să vă explic fiecăruia în parte despre ceea ce facem ca să înțelegeți că ce facem e ok, așadar cine e puțin mai breaz o să înțeleagă asta din prima. Eh, uite inca un argument in plus sa nu mai joc pe server : ATITUDINEA ta (a unui admin) de smecher. Spui de mine ca sunt un copil, ca nu am minte, sau ca "ce am realizat in viata". Intrebarea nu este ce am realizat eu in viata, ca pentru 24 de ani ai mei am facut destule, fara sa intru in detalii. Dar tu, in afara de trasul de fiare si de a fi "sefu la joc"..altceva? Despre Bobo stiu, are o facultate buna, om ca lumea. Daca asta e atitudinea ta fata de un jucator oarecare (nu mai zic fata de un jucator de 7 ani, cand tu nu auzisei de joc), atunci meriti ori sa ramai fara functie, ca tragi comunitatea in jos, ori sa cazi cu tot cu ea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Cum să nu am o astfel de atitudine când tu ne scoți ochii fără argumente, gândești măcar? Am și eu facultate terminată, plus masterat și sunt și traducător autorizat. Ce pot să-ți zic, pleacă odată dacă n-ai motive să joci, nu te tot da lovit dacă zici că ai 24 de ani. Gândește ca atare și nu te mai comporta ca un copil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.