WARREN BTG Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Caracterul meu inoata extrem de incet, nu pot sa ma bag la fund(ma trage la suprafata) nu e de la ped.ifp Screenshot (în caz că este necesar): Nu este nevoie. Alte precizări: Va rag ajutati-ma, ma dispera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanony Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 „caracter”? ^anyway^ Așa înoată tot, sau diferă în funcție de skin. Pentru a te băga la fund apasă CTRL, îndreaptă camera către fundul mă-rii și folosește space. Dacă nu tu înoți, logic că te trage la suprafață. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Când înoți tine apăsat space. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARREN BTG Posted July 29, 2016 Author Share Posted July 29, 2016 „caracter”? ^anyway^ Așa înoată tot, sau diferă în funcție de skin. Pentru a te băga la fund apasă CTRL, îndreaptă camera către fundul mă-rii și folosește space. Dacă nu tu înoți, logic că te trage la suprafață. Când înoți tine apăsat space. Ba voi va bateti joc de mine? Credeti ca ma joc de ieri san andreeas. Faceti si voi posturi pentru +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanony Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Dacă nu jucai de ieri samp știai și tu câteva ceva... unde ai văzut tu pe cineva care să înoate cu 100km/h pe samp? (vorba vine) Toți înoată la fel. Unele skin-uri înoată ceva mai repede. Dacă nu știi să detaliezi, este vina noastră? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Ești cam tare in gură noi încercăm să te ajutam. Nu este nici o problemă, data viitoare pune video. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.