LowGTX Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Model pentru întrebări: Crash Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cand vreau sa cumpar o masina sau termin jobul imi da crash SA:MP-ul , am incercat sa-l instalez dar tot imi da crashScreenshot (în caz că este necesar):Nu cred ca e nevoie Alte precizări: Vreau sa cumpar o Tampa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Model pentru întrebări: Crash Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cand vreau sa cumpar o masina sau termin jobul imi da crash SA:MP-ul , am incercat sa-l instalez dar tot imi da crash Screenshot (în caz că este necesar):Nu cred ca e nevoie Alte precizări: Vreau sa cumpar o Tampa Descarca si instalează versiunea Hoodlum a jocului, nu uita sa ștergi tot ce tine de Gta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 48h fără răspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.