GETLOWakaPG Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Dupa ce dau dublu click pe oricare server de SAMP si dau Connect nu ma baga in game, efectiv nu se intampla nimic, doar ce-mi apare pentru o secunda, langa cursor cercul ala, ce indica loading, dar doar pentru o secunda. Screenshot (în caz că este necesar): Nu este nevoie Alte precizări: Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Dupa ce dau dublu click pe oricare server de SAMP si dau Connect nu ma baga in game, efectiv nu se intampla nimic, doar ce-mi apare pentru o secunda, langa cursor cercul ala, ce indica loading, dar doar pentru o secunda. Screenshot (în caz că este necesar): Nu este nevoie Alte precizări: Multumesc! Update la driverul placii video si schimba crack-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South VSN Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Dai un restart la PC, ori reinstaleaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 48h fără răspuns. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.