Jump to content

Windows 7 - Eroare .DLL

Share

Recommended Posts

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Am încercat să descarc prima variantă (v1.0) a jocului Rainbow Six 3: RavenShield (cea plină de buguri, am nevoie pentru un proiect, anyway). Îmi dădea erori de .dll lipsă. Bun, am descărcat .dll necesare (vreo 3), dar am ajuns la un .dll care îmi arată o funcție lipsă din .dll, deși eu am descărcat versiunea 1.2.3, versiunea pe care trebuie să o am și care conține și funcția respectivă. Am încercat să caut pe Google eroarea și nu am găsit nimic de folos. Poate mă puteți ajuta voi. Precizez că le-am instalat corect, o copie în System32 și una în SysWOW64.

De cat timp aveti problema respectiva ?: De azi.
Sistem de operare ?: Windows 7 Home Premium x64
Alte precizari: Chiar am nevoie de acestă versiune a jocului. Îmi trebuie pentru un proiect la care lucrez, iar pentru postul de Alpha Tester, am novoie de acest joc pentru proba practică (Ubisoft a făcut minuni :)) ).
Edited by Leventhe

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.