Jump to content

Portofoliu MrKinG

MrKinG
 Share

Recommended Posts

Salut lucrez in photoshop de vreo 2 luni , nu pot spune ca sunt experimentat exact din aceasta cauza fac si topic-ul , vreau sa vad parerile altora despre lucrarile mele , astept sfaturi si pareri!

EV321D8.pngHD4ha9R.pngmUOzWyr.pngmtLkRYZ.png38M6Vva.png

aFwjtPY.pngdM9Ad4V.pnghkcTFEP.gif

kJXLNO2.pngWZiJaVM.png9CwKHKI.png

Am revenit si cu alte creatii :

Niste creatii vechi :

AJZqxZx.gif7jQamLR.gifuCIlqwg.pnglyLTqFH.png6hLlXSA.png

mSBvUIj.png

GZI6RrA.png

OJWNrqv.png

LnrxOj0.png

#NEW BLUR :

5zHDrVy.pngCga3OgK.png4XWSkU2.pngJJAIbw2.pngFF6gVND.png6x5Gocu.pngAZmgSbD.png3U53miq.pngl9847Kj.pngWHpcRyG.pngh88mhNX.png

WVVSWFj.png

EAJx0jo.png

L3fuwQ4.png

Astept pareri / sugestii !

Edited by MrKinG

Salut.

Ai venit la portofoliul meu si mi-ai cerut sfaturi, in primul rand si cred ca cel mai important sfant este sa ti apasat SHIFT cand redimensionezi imaginile - Asta pentru a nu distorsiona imaginea.

Mai apoi ai nevoie de niste resurse de fonturi - Gasesti mai multe fonturi gratuite pe www.dafont.com.

Ultimul sfat este ENJOY IT, cel mai important lucru cand vine vorba de photoshop nu este cantitatea ci calitatea, asa ca pregateste mai mult imaginea inainte sa o livrezi si ai grija sa se imbine toate in produsul finala: culori, textul, efectele.

O sa gasesti tutoriale pentru orice, asa ca nu te rusina in a da un serch pe google.

Spor la treaba.

Binisor pentru inceput. Cateva sfaturi care-ti vor fi extrem de utile.

1. Tine "SHIFT + ALT" cand redimensionezi.

2. Uite-te la tutoriale despre blur si text, te vor ajuta enorm.

3. Ia-ti pack-uri de fonts/stocks ca sa ai din plin, sa nu ramai fara..

Lucrari "frumusele" insa mai ai de lucrat, iti voi acorda cateva sfaturi daca doresti ca sa-ti iasa lucrarile mai frumoase:

• Invata sa aplici un blur frumos
  • Dupa ce inveti blur-ul incepe si sa aplici textul
  • Redimensionare praf, foloseste 150x300 sau 150x250, cand redimensionezi foloseste ALT+SHIFT sau SHIFT la altii.
  • Nu folosi asa mult blur, il poti pune pe 1,5 sau chiar 2 apoi pe Hard Light si deacum cat la suta tu doresti sa fie.

Sper ca pe viitor vei asculta de sfaturile mele si vei incerca macar cat de putin sa le faci mai frumoase.

#NEW:

LClIPMH.pngM7AFfoj.pngBut1HJP.pngW258BUf.pngrhpehf2.pngP8XAjpa.pngiU4twos.pngXvOexkI.png

Ma gandeam sa schimb blur-ul dar nu gasesc un blur care sa-mi placa si sa arate si bine . As aprecia daca mi-ati spune niste blur-uri prin PM . In continuare astept sfaturile si parerile voastre despre lucrarile mele .

Salut.

Nu ma pricep DELOC la PS, dar iti zic asa, cu ochio metrul.

De la primele lucrari pana acum, se vede ca ai fost baiat destept si ai spus "ajutor aici". Felicitari pt asta., iar asta a fost un lucru benefic pt tine, ai crescut enorm

Baga umpic mai putin blur...UMPICUT.

Fi atent la redimensionare... imaginile cu Barbatu ala (wizzle text) si cu omul ala cu cap de pisica ca in egipt sunt redimensionate naspa...restu sunt ok, dupa parerea mea.

Propunere?: Mai lucreaza la redimensionare si blur, ai +1 de la mine

@, multumesc pentru vorbele bune , am schimbat blur-ul , nu stiu ce parere o sa aveti , lucrarile cu blur-ul nou vor fi postate azi !<3

Un blur drăguţ şi destul de ok, dar este puţin prea vizibil, prea puternic sau nu ştiu cum exprim. Îmi place primul avatar şi sunt sigur arăta mult mai bine fără text. Încearcă renunţi la el şi eventual -ţi schimbi dimensiunea asta lungă. Am impresia nu redimensionezi cum trebuie. Acum nu ştiu dacă am observat bine sau dacă înşel. Cred încerci prinzi totul în dimensiunea 150x300 şi eviţi tragerea de colţuri, doar de colţuri. Încearcă să te axezi şi pe claritate. În rest sunt ok şi îţi urez mult succes!

Poti sa scrii pe poza asta Lakon RPG2? Lakon undeva sus frumos si RPG2.B-ZONE.RO in colt mai mic. Multumesc!

#SEFDEPAGINA

post-73928-0-00553200-1472055676_thumb.png

Edited by Lakon

Salut foarte frumos ce-a ce faci si apreciez asta , dar daca sar putea sa imi faci si mie niste creatii tot asa de frumoase un avatar ceva . Multumesc !!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.