Maxer Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:nu gasesx windows 7 bun sa imi resetez TOT pc Screenshot (în caz că este necesar) Alte precizări:link pt windows 7 32 biti sau xp fara cd, multumesc. Vreau si pasii cum sa il instalez Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 @, Am o intrebare, esti paralel? Tu crezi ca Windows-ul este un program ca oricare altul si doar dai pe el si install? Daca iti dau link sa il descarci, trebuie sa faci un CD/Stick cu acel Windows si sa il instalezi. Cere de la un prieten Windows 7 si NEXT->NEXT->NEXT->FINISH, nu este asa mare filosofie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxer Posted August 28, 2016 Author Share Posted August 28, 2016 @, Am o intrebare, esti paralel? Tu crezi ca Windows-ul este un program ca oricare altul si doar dai pe el si install? Daca iti dau link sa il descarci, trebuie sa faci un CD/Stick cu acel Windows si sa il instalezi. Cere de la un prieten Windows 7 si NEXT->NEXT->NEXT->FINISH, nu este asa mare filosofie. Da-mi link windows 7 32 biti si il fac pe cd, trebuie sa il fac bootabil sau doar il bag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S A M I R Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Da-mi link windows 7 32 biti si il fac pe cd, trebuie sa il fac bootabil sau doar il bag? Cumetre esti prajit? Ia dupa FileList, oricum cu un Windows piratat sunt sanse sa ai cateva probleme Si de ce sa stai cu un CD 3-4 ore cand poti sa faci imediat cu un Flash, Ia un stick de minim 4 GB Descarca Rufus si bagi Windowsul Recomand sa te uiti la asta, asa am invatat si eu Link Win Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logaritm Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Mersi,exact ce cautam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xHopeLess Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Daca tot nu ai rezolvat o sa-ti las PM cu link de unde poti descarca. Nu cred ca windows-ul tau este "stricat", atunci cand iti alegi partitia unde sa se instaleze nu te grabi sa dai NEXT. Dai pe "driver options" , stergi / formatezi partitiile, si dupa continui instalarea. Automat ce tu nu acorzi atentie el iti pastreaza datele curente. Iar daca ai PC mai vechi si vezi ca-ti creeaza o partitie in plus de marime mica, sa nu te sperii. Isi rezerva el anumit spatiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Mersi,exact ce cautam!Îți mai dau și eu un AV să te simți bine, să nu mai faci posturi aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Cumetre esti prajit? Ia dupa FileList, oricum cu un Windows piratat sunt sanse sa ai cateva probleme Si de ce sa stai cu un CD 3-4 ore cand poti sa faci imediat cu un Flash, Ia un stick de minim 4 GB Descarca Rufus si bagi Windowsul Recomand sa te uiti la asta, asa am invatat si eu Link Win Trei sau patru ore? Ai PC din lemn? Dureaza maxim 15 min. Ai primit raspunsul, topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.