Plutonium ToV Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Nick-ul tau: Plutonium Server: RPG 1Descrierea bugului: Fac parte din News Reporters si am rank 3, de fiecare data cand sunt in live, chiar daca eu joc si sunt activ, nu se pune ca si cand as fi in joc si nu primesc niciun minut jucat, deci uneori stau in live 45 de minute si nu primesc ora jucata deoarece sunt considerat AFK. Se poate face in asa fel incat pe [/live] cat timp reporterul scrie cel putin o replica la fiecare 2 minute sa nu fie considerat AFK si sa isi primeasca minutele jucate pentru a primi ora jucata? Este chiar neplacut si deloc corect sa stau la live 45 minute si sa nu primesc ora jucata chiar daca este evident ca o joc!Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botys Ghytza Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 @, practic acesta nu este un bug, este mai mult o propunere. Script-ul este făcut în așa fel încât atunci când tu ești într-un live prin simplul fapt că nu îți miști caracterul deoarece nu poți nu primești minute jucate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plutonium ToV Posted August 28, 2016 Author Share Posted August 28, 2016 @@Botys Ghytza, avand in vedere ca eu scriu incontinuu, asta inseamna ca sunt activ, asta inseamna ca joc, asta inseamna ca trebuie sa-mi primesc minutele respectiv orele jucate. Este un bug deoarece nu-si da seama ca eu joc in ciuda faptului ca stau pe loc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 @@Botys Ghytza, avand in vedere ca eu scriu incontinuu, asta inseamna ca sunt activ, asta inseamna ca joc, asta inseamna ca trebuie sa-mi primesc minutele respectiv orele jucate. Este un bug deoarece nu-si da seama ca eu joc in ciuda faptului ca stau pe loc. Salut. Ceea ce a zis Botys Ghytza nu este gresit. SA-MP-ul te interpreteaza ca AFK pentru ca, caracterul tau nu indeplineste nicio animatie in momentul live-ului, aici nu se poate face nimic din Script-ul gamemode-ului, poate sa se modifice structura de la live, gen sa va bage pe toti intr-o camera mica si sa va puteti misca intre timp, sau, pe perioada live-ului sa se primeasca payday-ul intreg, fara acele 30 minute necesare, exact ca pe /sleep, nu stiu, ceva de genul. Sper ca ai inteles si ca te-am ajutat putin, o seara faina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 @@Edge, Te rog eu nu mai vorbi aiureli ca te faci singur de ras. @, O sa-l intreb pe kelton si daca i se pare ok, o sa facem sa primiti minute jucate in timpul live-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.