Iryna Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Nick-ul tau: ElfusServer: RPG 1Descrierea bugului: Nu apar pozele complete in lista obiectelor de pe /hu Precizez ca am reinstalat jocul si nu s-a modificat nimic, aceeasi problema de fiecare data.Screenshot(s): http://image.prntscr.com/image/65560bca62114b40ac00307ea6e2df83.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Salut. E logic ca nu apar complete, tu trebuie sa le asezi sa apara complete, ele sunt doar texturi extrase din jocul original. Sper ca ai inteles! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iryna Posted August 29, 2016 Author Share Posted August 29, 2016 Am facut comparatie cu lista obiectelor cum apar la un coleg si la el apare poza completa, la mine de exemplu peretele ala dreptunghiular de culuoare turcuaz imi apare doar o linie pe margina nu imi apare poza completa sa imi dau seama ce obiect e, sau aragazul nu imi apare poza de argaz, imi lipsesc niste texturi din poza si nu iti dai seama ca e aragaz ala. Uitete la ss-ul de mai sus, in afara de 2 sau 3 obiecte care se vad mai bine restul nici nu imi dau seama ce ar trebui sa fie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Am facut comparatie cu lista obiectelor cum apar la un coleg si la el apare poza completa, la mine de exemplu peretele ala dreptunghiular de culuoare turcuaz imi apare doar o linie pe margina nu imi apare poza completa sa imi dau seama ce obiect e, sau aragazul nu imi apare poza de argaz, imi lipsesc niste texturi din poza si nu iti dai seama ca e aragaz ala. Uitete la ss-ul de mai sus, in afara de 2 sau 3 obiecte care se vad mai bine restul nici nu imi dau seama ce ar trebui sa fie. Atunci inseamna ca problema este de la tine. Foloseste alt GTA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iryna Posted August 29, 2016 Author Share Posted August 29, 2016 Am precizat ca am reinstalat gta-ul, cu imaginea folosita de colegul unde am vazut ca ii apareau pozele complete si nu s-a schimbat nimic.Ma gandesc sa nu fie de la placa video sau de la windows 10. In joc nu am probleme deloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Am precizat ca am reinstalat gta-ul, cu imaginea folosita de colegul unde am vazut ca ii apareau pozele complete si nu s-a schimbat nimic.Ma gandesc sa nu fie de la placa video sau de la windows 10. In joc nu am probleme deloc. Folosesc windows 10 pe laptop si n-am astfel de probleme de afisare. Legat de "am precizat ca am reinstalat gta-ul", odata ce spui "reinstalat" ai instalat aceeasi versiune. Totusi, driverele placii video le-ai actualizat? Daca ai AMD, www.amd.com daca ai NVIDIA www.geforce.com/geforce-experience . Ma indoiesc ca asta ar putea fi problema. Incearca sa dezinstalezi jocul, sa dai restart la PC si dupa sa-l instalezi intr-o alta partitie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South sniKK Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 @@Iryna,acesta nu este un bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iryna Posted August 30, 2016 Author Share Posted August 30, 2016 Am reinstalat astazi windowsul apoi am instalat jocul, aceeasi problema, driverul placii video e actualizat, am incercat si cu o versiune mai veche a driverului si degeaba. Am placa video integrata de la intel. Daca nu e bug ce este Mutex? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaMihaKing Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Mmmmm.... Sincer vorbind... Eu ii tin partea lui @Mutex. Deoarece am avut si eu o casa / apartament <Bine asta inainte de acest update> si nu am intalnit asa ceva. Adica nu trebuie sa il iei tocmai ca pe un BUG din partea GM-ului serverului. Probabil este ceva ineregula de la tine, mai precis de la jocul tau Gta San Andreas. Recomandarea mea ar fi sa stergi frumos tot Gta San Andreas *Uninstall dupa caz* sa il reinstalezi si sa vezi daca iti face lafel. Good Luck. #Don'tBeBadTryToBeNice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nic Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Acesta nu este un bug . Asa arata la fiecare . Obiectul ii vezi doar schema . Cand vrei tu sa-l asezi o sa il poti vedea complet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 Nu e bug de la server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.