Jump to content

Problema Software

Recommended Posts

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Am o problema la Windows mai bine spus la logarea cu Administrator. Cand doresc sa deschid ceva din Windows sau cand doresc sa instalez ceva imi da urmatoarea eroare de exemplu: Multe chestii cand le instalezi sau doresti sa deschizi ceva din calculator se deschid asa: Run-a-program-as-administrator-8.jpg insa la mine e doar NO dar pe YES nu pot apasa, si mai sus de Show Details si mai jos de File Origin scrie ceva de genul ca trebuie sa " Bag parola ca Administrator",

nu am idee de ce a aparut aceasta problema am incercat mai multe turoriale precum sa incerc cu niste comenzi in CMD sau din Panelul de control, sau sa sterg user-ul Administrator, nu merge nustiu ce e de facut.

De cat timp aveti problema respectiva ?: Jumate de luna

Sistem de operare ?: Windows 8.1

Screenshot/Video:
Alte precizari: Multumesc.

Pui parola cu care deschizi PC-ul acolo, aia e parola ca sa accesezi user-ul "Administrator", daca ai putea sa dai si o poza cu chestiia aia cand iti zice sa bagi parola ar fi perfect, daca tot nu merge, incearca sa faci alt user ^^ Bafta "Designere" :) .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.