SS Wehrmacht Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Am o problema la Windows mai bine spus la logarea cu Administrator. Cand doresc sa deschid ceva din Windows sau cand doresc sa instalez ceva imi da urmatoarea eroare de exemplu: Multe chestii cand le instalezi sau doresti sa deschizi ceva din calculator se deschid asa: insa la mine e doar NO dar pe YES nu pot apasa, si mai sus de Show Details si mai jos de File Origin scrie ceva de genul ca trebuie sa " Bag parola ca Administrator", nu am idee de ce a aparut aceasta problema am incercat mai multe turoriale precum sa incerc cu niste comenzi in CMD sau din Panelul de control, sau sa sterg user-ul Administrator, nu merge nustiu ce e de facut. De cat timp aveti problema respectiva ?: Jumate de luna Sistem de operare ?: Windows 8.1 Screenshot/Video:Alte precizari: Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 @,Pai intra in contul de administrator sau scrie-i parola cand ti-o cere. Tu esti pe un cont de utilizator si normal ca cere drepturi de administrator pt ce zici tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted August 31, 2016 Author Share Posted August 31, 2016 @, Pai nu imi arata unde sa o scriu acolo imi scrie doar ca trebuie sa pun parola ca sa pot continua. Imi poti zice unde intru ca sa o pun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 @,Tu ai macar acces la contul de admin? Stii parola si toate cele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted August 31, 2016 Author Share Posted August 31, 2016 @, E parola care ti-o cere atunci cand deschizi pc? Si trebuie sa pui o parola ca sa intri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 @,Sunt cel putin 2 conturi cand deschizi calculatorul daca zici ca unul e de admin iar tu nu esti pe cel de admin. Iar cand intri pe cel de admin, normal, iti cere o parola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted August 31, 2016 Author Share Posted August 31, 2016 @, Pai am doar un cont cand deschid PC si pun parola si intru, restul nu e nici un cont de admin care cand intru pe el sa-mi ceara sa pun parola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Cookiez Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Pui parola cu care deschizi PC-ul acolo, aia e parola ca sa accesezi user-ul "Administrator", daca ai putea sa dai si o poza cu chestiia aia cand iti zice sa bagi parola ar fi perfect, daca tot nu merge, incearca sa faci alt user ^^ Bafta "Designere" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mix. ZEW Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 (edited) Edited September 1, 2016 by BdDr Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 Topic abandonat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts