eB SnickXD Posted September 5, 2016 Share Posted September 5, 2016 Ce problema ai?: Salut, am cumparat recent un mouse wireless(fara fir) iar acesta nu merge. O scurta descriere a situatiei: Am băgat receptorul in portul USB , am asteptat pana s-au instalat driverele iar acesta nu mergea pur si simplu. Dădeam stanga-dreapta si nimic .Am dat si restart si tot nimic, am încercat si in altemporturi. Chestia e ca la un prieten merge si la mine nu. Mentionez ca este un Mouse Wireless TLC 882 Sistem de operare: Windows 7 SP1 Screenshot: - 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S A M I R Posted September 5, 2016 Share Posted September 5, 2016 Ah, mouse-ii fara fir... Incearca Mouse-ul in alt PC Incearca alte baterii MouseInfo dia. tool Click Start . Click All Programs. Click Accessories. Click Run. In chenaru din Run scrie mousinfo sau mausinfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB SnickXD Posted September 5, 2016 Author Share Posted September 5, 2016 (edited) @@S A M I R, Am incercat la un prieten si la el merge. Am incercat si un mouse USB cu fir si tot la fel nu merge . Am un PC mai vechi , cam din 2008 pana acum am avut mouse si tastatura PS/2 , tastatura inca o am dar mouse-ul mi s-a stricat recent si asa ca am cumparat unul wireless . Posibil sa trebuiasca si tastatura sa fie USB ca sa mearga deoarece am citit undeva ca s-ar putea sa nu ''se inteleaga'' intre ele? Edited September 5, 2016 by B4L SnickXD Link to comment Share on other sites More sharing options...
S A M I R Posted September 5, 2016 Share Posted September 5, 2016 Nope, nu conteaza tastatura, toata treaba e din PC Incearca USB in toate hub-urile Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB SnickXD Posted September 5, 2016 Author Share Posted September 5, 2016 @@S A M I R, Degeaba, nu merge , chiar nu stiu ce sa-i fac ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiuGea JoAcA Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 In unele cazuri tastatura nu se poate "intelege" cu mouse-ul deoarece mouse-ul este probabil dintr-o serie careia ii trebuie si tastatura wireles.Am avut si iti zic din propie experienta ca asa am facut,nu imi mergea mouse-ul si m-am dus si mi-am schimbat tastatura si a mers.Probabil iti va merge si tie.Acum nu pot sa iti zic ca e 100% sigur,dar poate iti merge.Daca ai un prieten cu tastatura wireles,roaga-l sa ti-o imprumute umpic sa testezi,iar daca merge si daca vrei,i-ati o tastatura wireles.Iti mai zic o data:NU E 100% SIGUR CA VA MERGE.Intai testeaza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Topic abandonat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts