Jump to content

[Problema/Ajutor]Samp.

Zeus09

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:salut la war în unele zone an lag si nu pot trage.Atentie în unele zone nu peste tot.De exemplu la spawn civil langa dmv sunt acolo niste căsuțe acolo am lag.Ceva sugestii ce sa fac?

Screenshot (în caz că este necesar):-

Alte precizări: Multumesc.

Iti recomand un Gta Default doar o tinta , stiu ca ai moduri putine dar sa nu mai ai cleo , si iti recomand un timecyc anti-lag si daca nu merge e de la PC , asa cum am si eu !

Eu unul am un mod foarte bun care schimba vremea si nu mai vad asa de departe si e cel mai bun pe care l-am vazut , dai mention daca vrei sa iti dau modul.

Iti recomand un Gta Default doar o tinta , stiu ca ai moduri putine dar sa nu mai ai cleo , si iti recomand un timecyc anti-lag si daca nu merge e de la PC , asa cum am si eu !

Eu unul am un mod foarte bun care schimba vremea si nu mai vad asa de departe si e cel mai bun pe care l-am vazut , dai mention daca vrei sa iti dau modul.

Imi poti da modul? Te rog frumos.

Imi poti da modul? Te rog frumos.

Desigur , uite link : http://www.girlshare.ro/34745450.3

Si acum trebuie sa iti spun cum il folosesti , cand e zi dai /.w 55 si cand e noapte dai /.w 32 , sper ca te-am ajutat!

This can be caused by your GTA sa options ,

How to fix ?

- Go to The "pause menu"

-Options

- Display setup > brightness 0

- Advanced > Draw Distance 0 > Frame limiter : OFF > Widescreen : OFF > Visual fix quality : LOW > Anti aliasing > OFF > Resolution : 640x 480x32

Your Fps will reach 100 if u follow this , If it doesn't work pm me with your mods and a screen shot from your GTA SA File

Este probabil ca zonele in care spui tu ca ai probleme sa fie niste zone mai incarcate, mai ales in VW-ul de war.
Cea mai buna solutie ar fii sa elimini Cleo, spre deosebire de alte jocuri in samp FPS scad mai mult de la faptul ca ai moduri decat de la ceea ce schimba acel mod.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.