Jump to content

Schimbarea programului de war.

Bulaie ToV

Schimbarea programului de war.  

58 members have voted

1. 1. Dupa ce am discutat cu Kelton, acesta m-a indrumat aici sa va adresez o intrebare la care voi o sa votati doua variante pentru programul de war. Fac aceasta propunere pentru ca suntem si playeri care suntem la liceu dupa-amiaza.

• 20:30-22:30 cu attack la ora 22:45
    • 20:00-22:00 cu attack la ora 22:30

Recommended Posts

Fac aceasta propunere pentru ca exista playeri pe servar care sunt la scoala dupa-amiaza si ajung tarziu acasa, pintre care ma enumar si eu. Alegeti dintre programul 20:30-22:30 si 20:00-22:00, sa fim serios, e diferenta de 30 minute...

@@South Alexandru, Cine crezi ca are chef sa stea pe codati de la 10 in colo? Sau cine crezi ca are chef de war. Cel mai stupid poll.

@@South Alexandru, Tu in calitate de helper imi spui mie asta? Veziti de gangul tau ca poate ramai fara HQ. Deschizi un poll total aiurea, kelton hotaraste orele in care sunt warurile. Nu vad de ce deschizi tu un topic aiurea.

Veniti cu jigniri si multe altele dar uitati de regulamentul forumului asta pentru a va atrage atentia si sa va dati seama ca nu sunteti pe tarla.

Intervalul 20:30 - 22:30 pentru cele 4 war-uri sunt benefice

Attack-ul pentru urmatoarea zi sa fie la 22:45

Motive:

1. Sportivii au antrenament dupa-amiaza si au nevoie de putina odihna.

2. Persoanele ce muncesc - Exista persoane care muncesc si dupa schimbul 1 care se termina la ora 15-16 aproximativ au nevoie de putina odihna.

3. Scolarii / Liceeni - Cei ce au ore dupa-amiaza termina undeva pe la orele 19:30 si trebuie sa ajunga si ei acasa si sa nu fie pe fuga. Legat de cei care sunt de dimineata la scoala ca se culca la 22:00 ca se culca la 22:30 nu prea cred asta ca multi din voi mai stati online si dupa war-uri.

Avand in vedere ca am vazut mesajul tau, znoss, nu vreau sa fie cu suparare si voi generaliza, cei ce sunt in aceasta functie nu cred ca isi fac programul de stat la calculator in functie de activitatea si orarul war-urilor. Daca vrei sa mergi la somn la ora 4 dimineata, la 4 dimineata mergi. Daca vrei sa mergi la 22:00 la 22:00 mergi. Pentru ca pana la urma este viata ta si nu trebuie sa stai dupa ei.

Astea au fost parerile mele in cazul acestui poll, bine punctat, Alexandru!

O prostie de poll, dacă n-au timp de waruri la ce salam mai intră-n mafie? Că întârzii la primu war și puțin din al 2-lea nu cred că-ți scoate lideru ochii, nu vrei să se bage warurile de la 00:00-02:00 ?

servar
lol, server

Nu inteleg, este 8 seara... si o jumatate de ora nu prea ar incurca... adica cine iese de la liceu la ora 7+ (19:00)?

@zNoss ZEW, oricum stai degeaba pe ei.
+1 =))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.