TLG RusKo Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?:Deci, odata am deschis din greseala fisierele de tip .cs cu notepad, tot bine si frumos pana cand descarc un mod .cs il pun in cleo nici nu intru bine in joc ca iau crash, daca scot modurile merge foarte bine, stiu ca datorita ca am deschis fisierele cu notepad imi da crash, sper sa ma ajutati. De cat timp aveti problema respectiva ?:De o zi Sistem de operare ?:Windows 7 ultimate Screenshot/Video:https://www.youtube.com/watch?v=P1RAdg8Nfyo&feature=youtu.beLink catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul:Am incercat acest tutorial dar si altele: https://forum.b-zone.ro/topic/240297-problema-la-toate-fisiere-cu-terminatia-cs/ Am incercat toate variantele de la acel topic si nu am reusit, sper sa ma ajutati voi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 (edited) Inainte sa le deschizi cu notepad-ul, esti 100% sigur ca iti mergeau? Nu prea are cum sa fie asta problema, Rasta am vazut ca face moduri Cleo, deci ar trebui sa aiba ceva experienta in lucrurile astea. A spus acolo ca "Legat de problema lui, modificarea programului cu care sa deschizi implicit fisierele .cs nu afecteaza cu nimic modurile din joc atata timp cat continutul fisierelor nu este alterat in vreun fel." Ba chiar si eu am modificat odata un mod si toate .cs-urile mi se deschideau cu Notepad++. Nu am avut probleme, inca mergeau. Edited September 9, 2016 by BdDr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciprian Pian Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 .cs cu Notepad++ merg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 @,Ce-mi place mie cand aveti 50 de posturi facute pt +1 intr-o zi la alte sectiuni, dar problema voastra o abandonati aici. Topic inchis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts