R a y a n Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 Nick-ul tau: Rayan Server: RPG3.B-ZONE.RODescrierea bugului: Eu detin skin 292, cumparat din clothes shop etc. Cand ma loghez imi apare skin 292 acolo pe cladirea aia, dar cand ma "baga" in joc normal, apare skin CJ.. Nu stiu daca este vreun bag, dar am zis sa raportez. Nu doar eu am patit asta, si fratele meu.Screenshot(s): https://youtu.be/K0wjIWFcyNg PS: Scuza-ti lagul, am o problema la programul de inregistrat. Cred ca bugul se poate observa foarte usor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krons Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Si eu am acest bug pe RPG3 , am numele Krons , mereu cand mor/ma reconectez/etc. am skin CJ.Trebuie mereu sa merg acasa , sa dau /clothes ca sa imi dea skinul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiIonut Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 @WG Rayan ai un net mai slab si dasta face asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
R a y a n Posted September 15, 2016 Author Share Posted September 15, 2016 @, N-am probleme cu netul . Si cand joc LOL pingul ii bun. E de la program, multi au problema asta. Cand filmez nu am lag, dar pe filmare se vede cu lag. De exemplu cand filmez cu Bandicam nu am lag, dar nu aveam instalat sa filmez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 @, N-am probleme cu netul . Si cand joc LOL pingul ii bun. E de la program, multi au problema asta. Cand filmez nu am lag, dar pe filmare se vede cu lag. De exemplu cand filmez cu Bandicam nu am lag, dar nu aveam instalat sa filmez. Ce legatura are netul cu programul de captat? Lag = net, Fps = Pc, simplu. Cred ca el se referea la problema cu skin ul nu la low fps ul de pe filmare. O zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiIonut Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 Ce legatura are netul cu programul de captat? Lag = net, Fps = Pc, simplu. Cred ca el se referea la problema cu skin ul nu la low fps ul de pe filmare. O zi buna. tot prost ramai Ma refeream ca ai netul mai slab si de asta ai lag, se incarca mai greu datele si eu patesc asa cand sunt pe hotspot de la telefon, deci e de la net. Tie iti merge calumea dar posibil altii sa te vada in reluare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 tot prost ramai Ma refeream ca ai netul mai slab si de asta ai lag, se incarca mai greu datele si eu patesc asa cand sunt pe hotspot de la telefon, deci e de la net. Tie iti merge calumea dar posibil altii sa te vada in reluare. Nu inteleg de ce trebuie sa ma jignesti din prima, dar oricum . Cum se vede pe filmarea lui, nu are nicio legatura cu internetul. Sa zicem ca ai internet prin sarma, ok? Nu ai Low FPS, ti se blocheaza la un moment dat pana incarca toate obiectele noi(inafara de cele deja incarcate). Nu vreau sa ma mai cert cu tine pentru ca deja deviem de la subiect, da-mi PM daca chiar vrei sa ma injuri si ai ceva cu mine. O zi faina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R a y a n Posted September 16, 2016 Author Share Posted September 16, 2016 @@Edge, Ai dreptate, nu am probleme cu netul.@, Nu am probleme cu netul, chiar am o conexiune foarte buna. Problema este programul de filmat, de exemplu pe Bandicam nu am problema asta, si cand am filmat filmarea cu bugul nu aveam lag, dar pe filmare se vede cu lag.. nu inteleg nici eu, ma rog.Subiect inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.