Jump to content

[Winner Christian][B-Zone Battle] Gyo vs Christian

Giuliano
 Share

Recommended Posts

2 lucrari destul de bune ;))

Lucrarea 1: E ceva nou, arata bine, insa lucrarea aia mai mica din colt e cam aiurea...

Lucrarea 2: Arata bine, insa textul strica rau de tot :-J

Concluzie: Vote 1!

Vote 2 este mult mai OK , Backroundu este foarte bun si acel C4D s-a combinat chiar foarte bine cu renderu ! Cel ce a facuto a facut o treaba buna! Edited by BazZeL

votez lucrarea a 2-a , la prima daca te uiti atent se vede doar ca e un bg + o reflexie , la a2-a textul cam strica in rest e super :D

Edited by JusTMed

Pffff...greu de votat...

Lucrarea #1 : Imi place cum ai facut reflectia...asa in pierdere...dar ce nu imi place e acel c4d,textura care ai pus la mijloc...iar fundalul....lasa de dorit...Dar imi place ideea.

Lucrarea #2 : Imi place BG,cu acele brush-uri sau c4d-uri ce ai folosit...Si acel smudge....iar renderul este bine integrat...Dar textul...nu trebuia sa il realizezi asa...

Vote #2.

Vote 2 . Vad ca Christian isi face treaba in continuare facand stiluri noi . Bine Poate a mai vazut si un tutorial . Imi place cum a lucrat cu Clipping Mask

Edited by alberts

Vote 2#####...

Specifica de ce votezi lucrarea aceea.

OFF: AlbertS , mai bine iti retraci cuvintele cu "Christian" .

EDIT: Mai bine nu ziceai a cui e lucrarea :))

Edited by SmithWilliams

Christian Winner with 10.

Acum ca s-a terminat , genul ala de lucrare , e prima data cand fac , stiu la text m-am grabit.

Acele C4D-uri cum ziceti voi , sunt vectori , am incercat ceva mai nou , cu niste brushuri.

Multumesc oricum.

CLOSED !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.