Jump to content

BUG - Tabel /ticket

BlooD

Recommended Posts

Nick-ul tau: BlooD

Server: RPG 1
Descrierea bugului: In momentul in care scriu comanda /ticket, selectez motivul pentru amenda, primesc crash, se intampla aproape de fiecare data, am reinstalat si gta si windows, degeaba, nu sunt singurul cu aceasta problema
Screenshot(s):

Nick-ul tau: BlooD

Server: RPG 1

Descrierea bugului: In momentul in care scriu comanda /ticket, selectez motivul pentru amenda, primesc crash, se intampla aproape de fiecare data, am reinstalat si gta si windows, degeaba, nu sunt singurul cu aceasta problema

Screenshot(s):

E de la joc. Descarca din alta parte.

Dupa parerea mea ar putea sa fie si de la rezolutie, eu cand mi-am cumparat pc-ul nou mereu se bloca cand imi aparea dialogul de login, am schimbat rezolutia si totul a mers ok.

Nu merge nici asa, am incercat toate rezolutiile..

Vreau să menționez că și eu am această problemă. Se întâmplă când deschid o căsuță de tip dialog. De exemplu uneori iau crash când deschid /friends, alteori când vreau să selectez un radio.

Probabil are legătura cu Windows 10, înainte să am W10 nu aveam problema asta. A apărut doar după ce mi-am băgat W10.

Dacă te grăbești la un răspuns din partea noastră pentru problema raportată ai să-l primești acum. Ce ai raportat tu nu e nicidecum un bug. Crashurile respective le primești din cauza PC-ului tău, altfel s-ar fi plâns și alți jucători de această problemă și n-ar fi mers nimănui.

Au existat și alți jucători care s-au plâns de așa ceva și pe urmă au realizat că aveau cine știe ce moduri instalate și din acea cauză primesc crashul. Verifică-ți mai cu atenție jocul deoarece problema nu e de la noi ca s-o putem rezolva.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.