Jump to content

Vand - Invitatie Filelist

KiNNd3R

Recommended Posts

• Numele produsului: Invitatie Filelist.

• Model: Filelist

Starea produsului: Excelenta.

Detalii despre produs: Filelist este cel mai mare site din Romania de piraterie, invitatie este in asteptarea unui client dornic sa foloseasca acest site.

Preţ: 20 de euro.

Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Iteme CS:GO.

Metoda de plată: PaySafe / Iteme CS:GO.

Imagini: http://imgur.com/j9tT1hu

Alte precizări: Daca nu dai 20 de euro pe ea, nu comenta. Vreau client serios si care sa fie activ pe site si sa lase la upload.

Nu trebuie sa ai VIP, daca te-ai uita mai atent ai deja codul acolo dar...

Mai jos scrie ca : In acest moment doar clasa VIP poate genera coduri de invitatii.

Poti sa apesi pe create a Invite Code ca nu te lasa. Degeaba ai codu ala =)), ca nu e bun de nimic daca nu esti VIP.

@KiNNd3RBAZATU,Vezi ca trebuie sa ai VIP ca sa poti trimite acea invitatie . Si eu am o invitatie dar n-am VIP ca sa o pot vinde

@, - e adevarat ce zice, trebuie sa fii VIP ca sa poti invita, asa am si eu 4 invitatii dar nu sunt VIP si nu pot genera codul.

E tare greu sa citesti asta.

"Pentru a putea trimite invitațiile pe care le aveți de mai de mult trebuie să fiți VIP+, dar invitațiile achiziționate din Shop pot fi utilizate de oricine." Invitația este luată din Shop, deci nu este teapa sau alta chestie. Daca nu stiti nu mai comentați aiurea va rog.

mi-e frica ca-mi tragi teapa

Si atunci de ce faci off-topic? E alegerea ta daca nu crezi ca merge aceasta invitatie!

Pentru astia care comenteaza aiurea, cititi cei cu ROSU!

http://imgur.com/pFh2zUz

PS: Inca astept oferte pentru aceasta invitatie, accept PaySafe / Euro clienti!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.