Jump to content

Dionis Barbosu - Live-uri zilnice pe youtube cu SAMP si altele

Dionis Barbosu

Recommended Posts

Salutari dragi prieteni care vedeti acest post.

Asa cum spune si titlul, eu, fac live-uri pe youtube, sunt in crestere abia astazi in data de 29.09.2016 am inceput primele mele videoclipuri si am ajuns la un numar de 60 de abonati

https://www.youtube.com/watch?v=t-k6SuWVA7Y

La minutul 18:00 incepe war-ul, singurul war filmat din pacate!

In live-uri veti putea vedea modurile de tip GTA 5 dar si modurile de war-uri ce le folosesc.

Am zis war-uri? Da, am zis..fiecare war in parte va fi LIVE pe channel-ul meu de youtube, eu fiind sublider in factiunea The Tsar Bratva veti putea urmarii in pasi reali tot ce se intampla.

Voi juca multe alte jocuri cum ar fi: CS:GO avand rank-ul MGE si voi juca desigur si cu abonatii un meci pe zi in cazul in care se vor strange destule persoane. Tot CS:GO vom juca impreuna cu abonatii pe serverele comunitatii!

Pe live veti intalni si facecam, mai exact webcam-ul meu pentru a putea sa ma vedeti, sa vedeti de ce mi se spune Dionis Barbosu.

Va astept in numar cat mai mare sa vizaulizati tot ceea ce postez, sa va abonati, sa dati un share si un like daca va place si desigur astept comentariile voastre si aici! Va multumesc anticipat, toate cele bune!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.