Jump to content

Cerere - Dookie - Logo / Avatar

Dookie
 Share

Recommended Posts

• Nick: Dookie

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar / Logo
  • Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/351494-cerere-dookie-avatar/
  • Imagine (obligatoriu pentru semnatura): -
  • Tema (In caz ca nu exista o imagine): Sa fie ceva elegant, stilat, simplu si memorabil.
  • Text: Dookie (Optional: Rpg3 Admin & NR Leader)
  • Dimensiuni: Potrivite
  • Alte precizari: -

@@Dookie,

Poza e luata de pe google? Vrei sa-ti dau .psd sa vezi ce am facut la ea? Mai esti si Admin pe RPG3, urat sa fi incuiat la minte. In loc sa zici mersi ca unii incearca sa te ajute, vorbesti fara habar.

Rusine.

Edited by woodstar

Am aruncat un ochi peste acest topic şi nu văd nimic frumos sau plin de obraz. Am observat doar superficialitate şi prostie. Cred ţi-am ales un stock destul de elegant, stilat şi simplu, nu ştiu dacă este şi memorabil (stock: http://i.imgur.com/W1V7KVi.jpg). Orice dimensiune este potrivită şi drăguţă, dar eu o rămân la dimensiunea mea şi îţi pot spune folosesc doar dimensiunea 150x250. În seara asta mi-am propus fac doar avatare şi cred am de făcut un logo simplu (mi-am salvat o cerere în notepad, dar asta nu este important şi nu contează). Aşa că o să-ţi fac doar un simplu avatar. Nici eu nu descurc cu textul şi nu este un capăt de lume, dar nici nu vreau perfectionez pe această temă.
Ai o explicaţie pentru cele adresate lui @woodstar? Realizezi toate aceste stock-uri sunt de pe Google sau alte site-uri de genul acesta? Realizezi nu ieşim pe stradă cu aparatul în mână şi nu stăm căutăm oameni eleganţi sau stilati, nu? Omul ţi-a găsit un stock frumos, l-a editat cum a ştiut, a precizat nu se descurcă cu textul şi punct. Asta a sunat foarte copilăresc din partea ta " tocmai ai primit report pentru postare aiurea, baftă la warn. ".
Sunt liber -mi spun părerea şi sunt liber fac doar ce vreau, ce doresc, ce îmi place şi ce ştiu. Nu sunt obligat -ţi respect această cerere.
PS: Eşti doar Admin. Nu eşti rudă cu mine, nu eşti preşedintele României şi eşti EGAL cu toţi, cu noi. Ai doar o simplă funcţie. Nu trebuie te consideri cineva sau ceva. O seară plăcută!

kxArzRo.jpg

http://i.imgur.com/kxArzRo.jpg

Edited by Psk

@@Psk, nu ma consider nimeni. Am spus foarte clar in cerere ca doresc text la avatar. Nu esti in stare sa il pui, nu ai ce posta in acest topic. Atata timp cat nu imi respecti ce spun, pui o poza aiurea, bagi 2 efecte si aia e? Te crezi mare designer? Pentru ca bagi un blur si un efect nu esti mare Designer, imi pare rau sa-ti spun.

Edited by Dookie

bucur nu te consideri cineva şi nu are rost încerci aşa ceva. Şi dacă ai spus? Nu înţeleg ce vrei zici şi unde vrei ajungi. Nu suntem obligaţi facem ce doreşti, nu suntem obligaţi de nimeni, nu ai cum ne obligi şi facem doar ce ştim, ce dorim şi ce considerăm este de bun gust. Asta trebuie înţelegi şi accepţi. Nu este vorba nu sunt în stare pun un text. Sunt momente când am câteva reuşite la acest capitol, dar nu exagerat de bune şi momente când nu reuşesc nimic. Asta pentru nu vreau -mi perfectionez acest capitol. Înţelegi? Nu sunt obligat şi nu văd rostul. Dar urăsc copilăria, prostia, ironia, superficialitatea (am numele colorat şi sunt un alt cocean aruncat pe câmp) din această lume virtuală şi mai ales a SA:MP-ului. Unde m-am considerat designer sau unde am zis ceva legat de acest cuvânt? cred un simplu membru al acestei comunităţi şi sunt un membru egal cu tine, cu toată lumea, cu fondatorul, cu administratorii, cu un player vechi de cinci ani sau cu unul proaspăt înregistrat şi cu cine mai doreşti tu. Înţelege, înţelege şi doar înţelege. Sunt doar nişte funcţii, mansarda nu ţi-o maturizează o astfel de funcţie şi nu eşti un om serios, cu capul pe umeri, diferit de restul şi asta doar pentru ai o amărâtă de funcţie.
retrag din această discuţie (editez dacă mai laşi un răspuns, dar este cazul ne oprim aici). Pot spune am deschis acest subiect, aştept fiu sancţionat, bucur am avut cu cine discuta, mi-am spus părerea şi toate cele. O seară plăcută, DonatorLiderAdmin = Doar Toni!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.