Cristina Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Signature of the week number: 69 Tema: Winter. Dimensiuni: Maxim 500x350 și minim 300x100 pentru semnături orizontale. Maxim 350x500 și minim 100x300 pentru verticale. Regulament: CLICK AICI Durată: Până pe 15.10.2016, ora 18:00. Alte precizari: Lucrarea trebuie să conțină obligatoriu textul "SOTW #69", urmat de numele comunități "B-Zone/B-zone Community/BZ". Câștigătorul va primi 2 euro pe clienți.b-zone.ro. Participanții îmi vor trimite PM cu lucrările lor, însoțite obligatoriu de fișierul .psd. Subiectul PM-ului să se asocieze cu numele concursului, ,,SOTW''. Dacă nu voi primi minim 3 lucrari, aceasta ediție nu se va lua în considerare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted October 16, 2016 Author Share Posted October 16, 2016 1. 2. 3. 4. START VOT VOTAREA SE ÎNCHEIE PE 21.10.2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 de sezon 1. ??? 2. 3. decenta 4. urata, dar singura la care s-a editat ceva Asadar, votez 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00dstar Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 1 - dimensiuni foarte mici, se putea alege un stock care sa puna in valoare tema. 2 - in afara de dimensiuni si text, nimic editat, textul foarte slab, atat cel secundar cat si principal. 3 - Simplitate, stock ales bine ( nu doar un background cu un copac plin de zapada ), textul la fel, simplu, cat si dimensiuni favorabile. 4 - border urat, un stock care nu pune in valoare tema, dar un text decent. Asadar, votez 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Original Gangster Monty Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 V4, s-a lucrat la ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted October 17, 2016 Author Share Posted October 17, 2016 V4, s-a lucrat la ea. primești un avertisment deoarece nu ești în juriu și comentezi aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosan Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 1 - se putea să fie pe o dimensiune mai mare pentru a se pune în valoare tema 2 - text urat, blur sau ceva efecte nu există 3 - se putea lucra mai bine la text 4 - se vede ca s-a lucrat cu simţ de răspundere la ea Aşadar, votez lucrarea 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG KAPPA Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Lucrarea 1 - Dimensiunea este cam mica, blurul cam slabut, se putea si mai bine. Lucrarea 2 - Inafara de redimensionarea, foarte stupid blurul si mai ales textele, pozitionarea textului este cat de cat ok, dar si la aceasta se putea si mai bine. Lucrarea 3 - O lucrare frumoasa, simpla, pe gustul meu. Fontul watermark-ului putea fi unul mai bun, in rest nu prea am alte comentarii rele la adresa acestei lucrari. Felicitari celui care a realizat-o! Lucrarea 4 - Este o lucrare foarte frumoasa, nu am nici un fel de comentariu mai putin la adresa blurului care mi se pare cam prea 2013, dar in general o lucrare foarte frumoasa. Din nou, felicitari celui care a realizat-o! Este o alegere grea, intre ultimele 2, dar voi merge cu a3-a, privind faptul ca ne apropiem de 2017 si stilul lucrarii este unul cat mai modern fata de cea de a4-a lucrare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Votez lucrarea cu numarul 3, pentru decenta acesteia, nici una dintre acestea nu este o lucrare perfect stralucita, dar in continuare imi mentin punctul de vedere. Uneori simplitatea presteaza mult mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted October 24, 2016 Author Share Posted October 24, 2016 (edited) Câștigătoarul ediției cu numărul 69 SOTW este @@Fiveo, cu lucrarea numărul 3 Felicitări. Aștept un PM din partea ta care să conțină e-mailul contului de pe shop.b-zone.ro. Edited October 26, 2016 by Cristina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts