S A M I R Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 (edited) Aam, salutare tuturor eu sunt Samir si astazi o sa va arat portofoliul meu Intai o sa va arat PRIMELE lucrari de pe PRIMA comunitate [ La unele inca mai am PSD ] << Eu de acum 3 ani jumate am avansat ff mult >> RECENT - Cereri de la niste prieteni pe Skype ce au si ei comunitati !! Stati chill NO AD << Nu e reclama >> UN MIC JOC Eu vechi vs Eu Now | Ghiceste care sunt cele 2 lucrari vechi TEXTUL L-AM PUS RECENT. Luati-va dupa EFECTE CEL MAI TARE JOC MMORPG CEA MAI MARE ACTIUNE ORIENTALA Mdea, o sa revin cu avatare noi eu sunt foarte lenes de fel.. EXPERIENTA 3 ANI LENE DE 14 ANI Recenzie Designerii ce vor psd il voi da in PM Edited October 11, 2016 by S A M I R Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeCo Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 De cand te stiu, acelasi blur, nu ai lucrat deloc la e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LDV Kahrun Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Foarte frumoase. Multumim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Topic inactiv de 7 zile. Pentru redeschiderea topicului contacteaza un Designer printr-un PM. Locked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts