Ultimus M2 Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Salut Tututor de pe b-zone, am facut acest topic sa imi iau adio frumos de la toti chiar daca ii cunosc sau nu,deci m-am bucurat sa fiu alaturi de voi , m-am bucurat cand am castigat,am fost trist cand am pierdut, in acest joc exista o adevarata emotie.Azi pleaca "Ratatul","Codatul","Joyerul","Lagarul" comunitatii, pentru cei ce ma credeau asa uite bucurativa am plecat Imi puteti lua locul.Le multumesc celor care au tinut cu mine si au avut in credere in calitatile mele.Codat nu am fost niciodata nu mi-am permis sa folosesc coduri ! Prea mult timp pierdut si prea multe conturi ca sa folosesc coduri.Am fost membru 1 an si 6 luni al comunitatii dar tutul are si un sfarsit. Acuma le spun adio prietenilor , Familiei Cuneo , ii salut pe admini si ii respect.Imi cer scuze de la cei care i-am injurat si imi pare rau poate am facut-o la nervi sau la betie , asa ca scuze nu stiam ce zic .Deci orice ar fi eu va salut si las sper ca o amintire James.Capone "codatul" sau James.Capone my frend nu stiu fiecare aveti o parere dar v-a salut pe toti.De-a lungul timpului am incercat sa ma schimb si eu cred ca am reusit , am stat in banca mea cat am putut si da am reusit sa fac dupa mine un progres reusind sa imi intrec limitele.Le doresc tuturor sa fie macar ca mine un simplu player care a jucat pe comunitate care nu s-a lingusit pe langa toti adminii ca sa ajunga admini lideri , nu s-a lingusit pentru pile sunt un simplu palyer si asa voi ramane ! M-a Veti gasi pe serverele de Cs B-zOne deci Salut la toti Un joc Cat Mai frumos [Respect my Frends].Adio B-zone ! Sfarsitul de poveste a unui player. Adio Link to comment Share on other sites More sharing options...
xMosUx Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Nu te-am stiut ft bn..dar te consideram ca un om de treaba.. Bafta in continuare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan14 Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Nu o lua in nume de rau,dar retrage-te in liniste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillyTalent Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Mi-ai fost unul dintre cei mai buni prieteni,cred ca corleone se bucura ca pleci pentru ca ai facut paguba la war pe ei...Mi-ai promis ca vi la war ..te asteptam inapoi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tohaneanu Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Adio my frend...ai fost un prieten extraordinar.......mereu ne injuram...radeam....nu ne plictiseam...Adio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Bafta, ce dracu' te-a apucat sa te retragi nu stiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinyShadow Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Eu am apucat sa te cunosc cat timp am fost in Cuneo cu tine , dar din cauza ta era sa fiu sanctoinat , ma rog , Bafta in continuare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
US Ghidus Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Bafta in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collonelu Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Doamne,cu cine o sa mai rad eu pana o sa imi dea lacrimile? cu cine o sa ma mai injur eu pe /f? cu cine o sa imi mai bat eu joc de lume pe strada? cu cine o sa omor eu 10 corleone la war? bafta james in viata,mi-ai fost pot spune cel mai bun prieten din joc,nu stiu de ce te retragi Cuneo nu o sa te uite niciodata,ai ajutat foarte mult mafia salut si bafta inca odata,poate mai vorbim pe mess si te fac sa te reapuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1spy Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 James azi nu e 1 aprilie. Dupa ce iei unban te ocupi de antrenamente si de vanzarea drogurilor, am stabilit.Lume, asta NU se lasa, in 5 zile il vedeti pe server(are ban).Sambata vii la antrenament(il faci) si vineri vii la sedinta. Topic aiurea Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Ba, daca tu chiar pleci.. mie imi pare rau sincer, vorba lui Collonelu, daca nu ne injuram noi 3 noaptea pe /f .. cine o mai face? Termina, si asteapta sa iei unban,si gata.. vii inapoi in familie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultra Dinamo Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Mai ce faci ma pleci????? TE bat!!! Maii tii minte contul ala de level 8 stii tu care "il aveai tu" ? Ala ma lasa ca intri pe el .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turbo ToV Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Bafta in contiuare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Esti batut in cap te lasi pt un ban de 5 zile ? Pfff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.