GaTor360 Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 sunt frumoase pentru un incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erduan Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Destul de bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South James Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Nu prea imi plac, oricum bravo pentru efortul depus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Galliano Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 sunt cat de cat bune pt un incepator in ps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 12, 2010 Author Share Posted August 12, 2010 Frumoase dar nu prea. Ai folosit programul Paint cand le-ai facut ? Ba deci terminati cu comentariile astea ,ziceti daca va plac daca nu atunci nu,terminati cu rahaturile astea gen: "Sunt facute in paint?" Fa tu ceva mai bun si dupa comenteaza Va rog un admin sa dea TC,se face prea mult +1 si m'am abtinut foarte mult sa nu ii injur pe astia care fac comentarii de astea care nu isi au locul aici,lexutu pls TC sau bobo sau alin sau razr,cineva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRaG0sH Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Frumoase mie imi plac gg gerry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Daca le-am pune pe ale tale, ai zice ca forumul e din '98. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts