Jump to content

Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned

Lexic
 Share

Recommended Posts

Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned este un RPG game , produs de Propaganda Games si distribuit de Disney Interactive Studios pe platforma PC , incepand cu Data lansării: 03-Sep-2010 .
48993544738734743239.jpg

Pentru prima data , am vazut detalii despre Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned , la conferinta E3 din anul acesta ( 2010 ) si sincer , m-am bucurat destul de tare atunci . Am apucat sa vad cateva screen-uri un scurt trailer si un mic video diary , care m-a intrigat la fel de mult cum o faceau multele video diarys pe care le urmarea , despre jocul Dante's Inferno . Desi m-am gandit cam tarziu sa scriu despre acest joc , am ales sa fac acest lucru deoarece am vrut sa strang destule informatii de la anuntare oficiala a jocului pana acum pentru a putea sa va creez o imagine de ansamblu despre caracteristicile jocului mai sus amintit .

Cum am scris mai sus , Armada of the Damned este produs de catre Propaganda Games , creatorii ambitiosului sequel al jocului Turok . Jocul este destul de bine modelat , scurtul DEMO pe care l-am incercat ne-a trecut printr-una din din misiunile jocului , cand personajul principal , Capitanul Sterling se lupta cu salbaticii locuitori ai unui trib situat deasupra unui vulcan activ .

In orice caz , daca ati jucat Fable veti sti care este atmosfera jocului Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned . Desi este prea devreme sa il comparam cu acest joc senzatia pe care o ai jucandu-l este aceeasi cu cea din Fable : intri in pielea unui personaj , dintr-o perspectiva third-person , printr-un mediu luxuriant , rupand , lovind si impuscand tot ce apara in calea ta cu scopul de ai elimina pe " baietii rai " care iti iasa in cale , totul pentru a acumula XP ( experienta ) si bani . Vrajile de care dispui nu sunt la fel de numeroase ca cele din Fable , dar sunt anumite " vraji " care le provoaca inamicilor destule probleme .

75495667845529268223.jpg

Aceste abilitati sunt doar cateva din multele alte noi caracteristici pe care le aduce aduce noul " Sistem de Moralitate " . In joc , poti sa alegi sa devii Legendary ( legenda) sau Dreaded ( Temut ) , iar acesta alegere afecteza diferite aspecte ale jocului si ale gameplay - ului . Daca alegi Dreaded , va trebui sa imbratisezi fortele supranaturalului si sa traiesti departe de civilizatie si oameni , dar daca alegi Legendary o sa fii intotdeauna in centru actiunii , pe scurt - o sa fii o celebritate cu o mare agilitate si indrasneala .

Sunt multe de spus despre acest joc si cred ca multe alte aspecte nu au fost inca dezvaluite - sincer , doar jucand DEMO - ul nu poti sa iti relevi toate aspectele acestui joc , de exemplu , cei de la Propaganda spuneau ca o sa poti sa ataci vase comerciale pe mare , asadar veti putea lua parte la batalii maritime sau sa navigati pe largul ocean . Propaganda insa nu a dezvaluit mai multe detalii , incercand oarecum sa ne faca sa ne imaginam singuri cum va arata si cum se va desfasura gameplay -ul .

74127114348049950606.jpg

Vei avea la dispozitie un echipaj , pe care va trebui sa il conduci.Pe langa echipaj vei coordona si modul in care va naviga pe mare vasul tau . Sincer chiar m-am visat in pielea unui conducator al piratiilor , ehh poate ca filmul Piratii din Caraibe este de vina pentru imaginatia mea debordanta .

Din DEMO lipsesc multe trasaturi amintite mai sus , dar astfel am putut sa imi fac o imagine in ansamblu despre modul de combat , gameplay si grafica , elemente conturate cu migala si foarte mare atentie .

Din fericire , restul caracteristicilor le vom descoperii cu putin timp inainte de lansarea oficiala. Pana atunci Ahoi marinari.
Edited by BazZeL

Foarte interesant joc-u putin cam banal dar e ok m-am jucat la un coleg si e cam banal...

Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned este un RPG game , produs de Propaganda Games si distribuit de Disney Interactive Studios pe platforma PC , incepand cu Data lansării: 03-Sep-2010 .

Daca apare pe data de 03-Sep-2010 cum te-ai jucat tu cu un coleg :-J .

Din cate am inteles, urmatorul Piratii din Caraibe se va intitula "Fantana tineretii" si va fi o continuare frumoasa a povestii din "La capatul lumii".

In fine, daca e sa apara Piratii din Caraibe 4, o sa scoata un joc si pentru ala, stati linistiti. Iar asta, din moment ce nu are nicio legatura cu filmul, n'am niciun chef sa joc pe un storyline paralel cu filmul cum a fost si Legend of Jack Sparrow.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.