Elix Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Nick: Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Banner Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/356301-cerere-elix-3xbanner/#entry5380146 Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Las la alegerea voastră pentru creație. Tema (In caz ca nu exista o imagine): Radio B-Zone are nevoie de un banner pentru YouTube. Tema este radio. Text: In acel banner vreau sa apara scrise: WebSite: www.radio.b-zone.ro E-Mail: radio@b-zone.ro Facebook: www.facebook.com/radiobzone Dimensiuni: Nu stiu dimensiunea exactă a unei coperte YouTube. Alte precizari: Lucrarea cea mai reusită va fi premiată cu 3 euro pe clienți. Sper sa fiu surprins plăcut si sa nu ma pot decide. Baftă la inspirație. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 @, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elix Posted October 27, 2016 Author Share Posted October 27, 2016 @Cristina, mulțumesc pentru munca depusă. Voi mai astepta ceva creații. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5XT Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 (edited) Sper să nu vă deranjeze lucrarea mea, am încercat să o fac cât mai ok Dacă vrei vreo modificare ceva mă anunți, că am PSD-ul. Edited October 28, 2016 by Craze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elix Posted October 28, 2016 Author Share Posted October 28, 2016 (edited) , mulțumesc pentru efortul depus. Voi mai astepta ceva creații. Edited October 28, 2016 by South Elix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 (edited) Ei bine, daca nu-ti place am zis ca poate fi folosit si ca wallpaper, iar daca gasesti elemente care iti plac si vrei mici modificari (PM). Pentru a vedea imaginile HD click pe imagine. (Recunosc mi-am pierdut rabdarea, dupa ce am modificat logo-ul) Edited October 28, 2016 by Fiveo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elix Posted October 28, 2016 Author Share Posted October 28, 2016 (edited) Multumesc @@Fiveo pentru muncă. Sunt interesante doar ca, datele de contact sunt prea simple după mine. Am uitat sa specific că mai astept lucrării. Edited October 28, 2016 by South Elix Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiRE Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 @, Am zis sa incerc si eu poate iese ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elix Posted October 30, 2016 Author Share Posted October 30, 2016 @FiRE, mulțumesc pentru efortul depus voi mai astepta până luni seară, dacă nu mai apare nici o creație voi alege din ce am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5XT Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elix Posted October 30, 2016 Author Share Posted October 30, 2016 (edited) Mersi pentru a doua incercare insa mare diferență nu este. Voi mai astepta până maine seară cum am mai specificat. Edited October 30, 2016 by South Elix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 (edited) Nu am fost foarte multumit de ce am facut prima data asa ca am mai refacut o varianta. Fontul a ramas acelasi ca si la logo-ul comunitatii si am preferat sa pastrez si iconita. (zoom for HD) Profile picture Fundal transparent Edited October 30, 2016 by Fiveo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elix Posted October 31, 2016 Author Share Posted October 31, 2016 @Fiveo, ca si în prima lucrare făcută de tine nu ai facut modificarea aia ce am specificato. Textele de reclamă webSite, Facebook si mail sunt prea simple. Pune o iconita ceva langa sau ce stiu eu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 @Fiveo, ca si în prima lucrare făcută de tine nu ai facut modificarea aia ce am specificato. Textele de reclamă webSite, Facebook si mail sunt prea simple. Pune o iconita ceva langa sau ce stiu eu... Better? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elix Posted October 31, 2016 Author Share Posted October 31, 2016 Am ales! @Fiveo a fost cel mai original in lucrările făcute. O sa te rog sa îmi trimiți un PM pentru a primi premiul specificat. Multumesc si celor care au încărcat. Puteți da T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Am ales! @Fiveo a fost cel mai original in lucrările făcute. O sa te rog sa îmi trimiți un PM pentru a primi premiul specificat. Multumesc si celor care au încărcat. Puteți da T/C. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts