Jump to content

[Prezentare] dbkalyy.

dbkalyy
 Share

Recommended Posts

* Nick-ul tau: dbkalyy / Alyburchy

* Prenume: Alex

* Varsta: 15

* Locatia: Campina

* Ocupatie: -

* Jocul(rile) preferat(e): Dota , fifa,pes,cs 1.6,css,nfs mw,grand theft auto san andreas.

* Hobby-urile tale: fotbal , tenis de camp , jocurile , fetele din oras.

* Interese: Multe.

* O descriere despre tine: brunet , ochi caprui , 15 ani , o fire sociabila , glumet samd

* De unde ai aflat de B-Zone Community?: Pai , acum vreo 3,4 luni jucam pe serverul de hns al comunitatii , 4fun.Aveam destule ore , chiar vroiam sa fac cerere de slot. Dupa aproape an in care am practicat hns-ul la nivel mare , m-am decis sa ma las de joc .

Asa a fost , m-am lasat , iar dupa ce au mai trecut vreo 2 luni , m-am decis cu un vecin de-al meu(FNR), sa terminat GTA San Andreas , fara cheats.

Dupa ce l-am terminat , in vreo cateva zile , ne-am decis sa ne luam Multyplayer-ul SAMP 0.3 si sa vedem cum este.

Am vazut la Serverele de la internet , RPG B-zone , si l-am vazut foarte populat , asa ca am intrat pe el.

Este primul server pe care jucam , si aici am invatat destule despre SA:MP .

Dupa cateva zile , cand deja am ajuns la level 3,4 , m-am decis sa imi fac cont si pe forum.

* Alte precizari?: Salutari tuturor. XD

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.