Jump to content

[PORTOFOLIU] se7en

MariusCDPPI
 Share

Recommended Posts

Nu cred ca o sa mai raspund aici sau la cereri pentru o perioada.Cred ca va fi inchis acest topic.

Anyway:

QKUaGlS.png  7qp8rgW.png  BpYO3UZ.png

m7roJCg.png

Si niste wallpaper-uri facute doar pentru ca am prins momentul oportun (din jocul Dota 2):

7UN48s3.png

oWGTKJd.png

Edited by se7en

7. Topicurile vechi, în care nu s-a postat mai bine de 7 zile, vor fi închise. În caz că membrul care a creat inițial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitătii.

4 hours ago, Elena said:

Unele texte chiar strica , uita-te si tu cum arata unele si cum arata altele. Blurul este impecabil. Grija cu textul, felicitari si mult succes pe viitor.

Tot nu reusesc sa fac treaba cu textul ala.La editat/retusat/facut chestii la poza ma pricep pentru ca despre asta e photoshopul.Am o lista de texte, aleg unul si il pun pe poza.Nu-mi pot da seama care arata bine si care nu.Oricum avatarele astea-s degeaba.Daca stii sa faci d-astea bine e degeaba daca nu stii si alte "colturi" ale photoshopului.

• LEWA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.