NortH Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 (edited) Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Ma jucam si de-o data s-a blocat screenul. ceva de genu stii cand apesi ecranul la calculator. am dat un restart si biosul avea niste caractere ciudate si rezolutia era 1600x1200 si cand am dat pe screen resolution am vazut ca era maxima, nu o puteam schimba in 1080x1920 iar cand m-am dut la dxdiag > Display nu arata nimic. In seara cand s-a intamplat problema era tarziu si l-am inchis, iar adoua zi era tot normal rezolutia full, arata videocard in display, dar cand intru in intr-un joc nu dupa mult timp face iar asa De cat timp aveti problema respectiva ?: Sambata trecuta Sistem de operare ?: win 7 x32 Screenshot/Video: Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Edited November 7, 2016 by V a l e r i u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strom Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Pur si simplu se blochează ecranul cand PC-ul ruleaza un joc anume ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NortH Posted November 7, 2016 Author Share Posted November 7, 2016 Pur si simplu se blochează ecranul cand PC-ul ruleaza un joc anume ? Ma joc pe el de aproape un an si n-am patit nimic, si nu se intampla doar la jocul ala, la toate, azi cand a picat netu si am intrat in chess titans si acolo s-a blocat =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 (edited) @@balaurBOMBARDIERU,@@nBurn, Cum puteti spune ca are o problema cu racirea cand nu ati cerut o poza cu temperaturile? Posturi sterse, nu mai postati pt +1 sau veti fi sanctionati. @@V a l e r i u, Tu ai probleme cu placa video, instaleaza HW Monitor si lasa-l in fundal sa mearga 5 minute intr-un joc. Dupa fa un screenshot si las-o aici. Desi am impresia ca ai abandonat topicul. Edited November 13, 2016 by BdDr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 @,Daca mai postezi pentru +1, ai warn. Postul tau a fost sters. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NortH Posted November 14, 2016 Author Share Posted November 14, 2016 (edited) @@balaurBOMBARDIERU,@@nBurn, Cum puteti spune ca are o problema cu racirea cand nu ati cerut o poza cu temperaturile? Posturi sterse, nu mai postati pt +1 sau veti fi sanctionati. @@V a l e r i u, Tu ai probleme cu placa video, instaleaza HW Monitor si lasa-l in fundal sa mearga 5 minute intr-un joc. Dupa fa un screenshot si las-o aici. Desi am impresia ca ai abandonat topicul. Acuma deloc nu-mi mai apare informatiile de la placa video in dxdiag > Display, si screenul mi-e 1600x1200 maximum. Nu ma pot intra in nici-un joc EDIT: La device manager cand dau la proprieties la placa video spune ''Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)'' Asta inseamna ca s-a dus placa video, asa-i? Edited November 14, 2016 by V a l e r i u Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 @@V a l e r i u,Da. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NortH Posted November 16, 2016 Author Share Posted November 16, 2016 @@V a l e r i u,Da. Pai si dece merge sa ma joc in cs 1.6 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 (edited) Si aici ce ai spus? Topic inchis, cautam acul in carul cu fan. : Ma jucam si de-o data s-a blocat screenul. ceva de genu stii cand apesi ecranul la calculator. am dat un restart si biosul avea niste caractere ciudate si rezolutia era 1600x1200 si cand am dat pe screen resolution am vazut ca era maxima, nu o puteam schimba in 1080x1920 iar cand m-am dut la dxdiag > Display nu arata nimic. In seara cand s-a intamplat problema era tarziu si l-am inchis, iar adoua zi era tot normal rezolutia full, arata videocard in display, dar cand intru in intr-un joc nu dupa mult timp face iar asa Acuma deloc nu-mi mai apare informatiile de la placa video in dxdiag > Display, si screenul mi-e 1600x1200 maximum. Nu ma pot intra in nici-un joc EDIT: La device manager cand dau la proprieties la placa video spune ''Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)'' Asta inseamna ca s-a dus placa video, asa-i? Ma joc pe el de aproape un an si n-am patit nimic, si nu se intampla doar la jocul ala, la toate, azi cand a picat netu si am intrat in chess titans si acolo s-a blocat Edited November 16, 2016 by BdDr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts