dimitrovski Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?:Am o problema la driverul audio(cred ca e de la driver cel putin).Aseara am dat un restart la laptop pentru ca am primit un mesaj, am dat restart la laptop si cand m-am uitat nu aveam sonor.Am cautat tutorial cum sa fac insa nu am gasit nimic bun.Am gasit cum se numeste driverul crezand ca imi trebuie vreun update insa imi apare o erroare si nu merge(ScreenShoot mai jos). De cat timp aveti problema respectiva ?: De aseara. Sistem de operare ?: Windows 7 Ultimate 64Bit Screenshot/Video: Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Nu am link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonGiovanny Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Depinde ce laptop ai, încearcă si vezi modelul laptopului si chiar seria si caută drive-ul care trebuie, ori placa audio s-a stricat din cauza unui scurt circuit cand il închizi din buton si nu din "Start-shut down". Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrovski Posted November 12, 2016 Author Share Posted November 12, 2016 Depinde ce laptop ai, încearcă si vezi modelul laptopului si chiar seria si caută drive-ul care trebuie, ori placa audio s-a stricat din cauza unui scurt circuit cand il închizi din buton si nu din "Start-shut down". Daca e faza aia cu scrut circuitul ce ii pot face ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonGiovanny Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Tot ceea ce trebuie sa faci e sa schimbi placa audio daca e dedicată daca nu, nu știu ce ar trebui sa faci. Dar cel probabil creed ca ai o problema cu windowsul daca nu e asta schimba placa audio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrovski Posted November 12, 2016 Author Share Posted November 12, 2016 Tot ceea ce trebuie sa faci e sa schimbi placa audio daca e dedicată daca nu, nu știu ce ar trebui sa faci. Dar cel probabil creed ca ai o problema cu windowsul daca nu e asta schimba placa audio. O sa vad, o sa ma duc in service cu el sa vad ce are pana la urma. Mersi de ajutor ai +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Nu am link. Nu avem rezolvare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts