Jump to content

[Ajutor] - Link pentru descărcarea PS-ului.

Psk
 Share

Recommended Posts

1. Nick: Psk.
2. Program: Photoshop.
3. Problemă: Am probleme cu pc-ul de câteva zile şi nu lasă deschid Photoshop-ul. Intru în el, pierd anumite setări ale windows-ului (nu ştiu dacă exprim bine), primesc o eroare legată de windows şi multe altele. În mare parte am reuşit evit aceste mici probleme. Am nevoie de un link pentru descărcarea Photoshop-ului CS6, dar nu " Photoshop CS6 + Working Crack [darktopo] ". Ceva simplu, uşor de instalat şi cam atât. Cred am nimerit bine şi am postat unde trebuie.
4. ScreenShoot: Nu cred este necesar.

PS: Doresc mai multe variante/link-uri şi sper nu cer prea mult sau prea multe. Nu ştiu de ce există acea grabă de a închide topic-uri, nu aşa se arată experienţa sau activitatea unui designer (părerea mea). Pot căuta şi singur, dar prefer merg pe mâna voastră şi fie ceva sigur. Vă mulţumesc!

@@Psk,

Poti incerca un Photoshop Portabil, are doar executabil .exe, se instaleaza foarte repede, in jur de 1 minut si este foarte practic:

http://portableappzmania.blogspot.ro/2014/03/photoshop-cs6-extended-1312-32-64-bit.html

Este testat de mine, nu o sa gasesti virusi sau alte porcarii de genul. Ti-am dat link de la blog, ca sa-ti alegi daca vrei pe 64bit sau pe 32.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.