Jump to content

Fumatul dăunează

qazdawn
 Share

Recommended Posts

Eu zic daca aveti posibilitati sau luati de al tata , mama o tigare 2 pe zi nu este aproape nimica , Dar sa nu va apucati al 11-12 Ani , Mai incolo ca ai viata tot inainte :D

Edited by Lokki

Tutunul in sine nu dauneaza , nicotina din tigarii dauneaza cel mai mult , si cum s-a zis si mai sus daca fumezi 1 tigare 2 pe zii nu te numesti fumator , asa ca nu va faceti grija...si in privinta m.o.r.ti.i mai devreme ... fiecare moare cand ii vine randu nu din cauza tigarilor/bauturi/jointurilor sau cine stie ce...asa ca TRAITIVA VIATA..

Edited by Fredd

Daca fumezi in medie 4-5 tigari pe zi ' date=' nu te numesti fumator , asa am citit undeva , chiar si tutunul cica face bine in cantitati mici.[/quote']

Daca fumati cand aveti chef, cand va plictisiti, cand vedeti pe altul ca fumeaza si vreti si voi nu are nimic, nu va numiti fumatori.

Cand treceti incet, incet de 1 pachet / saptamana ar fi timpul sa va lasati.

Mai deci eu nu fumez dar am prieteni care se lasa de fumat de 2 ani ..in fiecare zi deci va dati seama

Deci sa slabesti 30 kg in 2 ani e ceva..de la tutun..

Nu va apucati ma :)

multi fumeaza pentru ca ei cred ca sunt smecherii ca fumeza o PROSTIE! hai sa ne gandim dai 10 lei odata la 2 zile sa zicem vine cam 60-70 lei pe saptamana sunt cam 240-280 lei pe luna!!! Cat de bogat sa fi e mult :-J dai bani ca sa mori mai repede si sa mori in chinuri! Am 3 zile de cand NU fumez! Si e mult mai bine , am fumat 2 ani mie destul...:-J

Am 2 fete in clasa , care au vrut sa se apuce de fumat . In fiecare pauza , se duceau dupa scoala si pac fumau 2 dintr-o tigara , nu puteau fuma o tigara intreaga . Dupa o saptamana , au inceput sa le vina ameteala in ore , sa aiba greturi si stari de voma , toate astea din cauza fumatului . Au ajuns la spital si acum sunt sub tratament psihologic .

Repet : NU FUMATI !! VA DISTRUGETI PROPRIA VIATA !!

toti cei care vorbiti sunteti in necunostinta de cauza! Deci fumatul f.rar(o tigare pe zi) nu influenteaza cu nimic organismul si nu ai stari de voma sau ceva

Despre 2 tigari pe pauza ce sa zic(nu te duce capul daca faci asa ceva)

De 10 lei imi cumpar 2 kebab si o sticla de suc si beau si mananc:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.