Jump to content

Vand - Invitatie Filelist

KiNNd3R

Recommended Posts

• Numele produsului: Invitatie Filelist.

• Model: Filelist

Starea produsului: Excelenta.

Detalii despre produs: Filelist este cel mai mare site din Romania de piraterie, invitatie este in asteptarea unui client dornic sa foloseasca acest site.

Preţ: 10 euro PSF / 25 - Shop.

Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Iteme CS:GO.

Metoda de plată: PaySafe / Iteme CS:GO / Shop B-Zone.

Imagini: http://imgur.com/LddV25Y

Alte precizări: Daca nu dai 10 euro PSF pe ea, nu comenta. Vreau client serios si care sa fie activ pe site si sa lase la upload.

PS: Cine spune ca nu merge sa dau invitatia, sa verifice putin aici ( http://imgur.com/F3bjsBf )

@,La fel am si eu o invitatie pe filelist si nu o pot vinde ca nu sunt VIP . Iti trebuie VIP ca sa o poti vinde .

Nu degeaba iti apare in poza asta http://imgur.com/LddV25Yla Invites : 0 , asta pentru ca nu o poti genera . Nici nu poti macar apasa pe acel "create invite code" , sunt in aceeasi situatie ca si tine. Si in plus scrie mai jos sub acel buton clar :In acest moment doar clasa VIP poate genera coduri de invitatii.

Va recomand sa nu o cumparati de la el , pentru ca nu o poate genera.

@,La fel am si eu o invitatie pe filelist si nu o pot vinde ca nu sunt VIP . Iti trebuie VIP ca sa o poti vinde .

Nu degeaba iti apare in poza asta http://imgur.com/LddV25Yla Invites : 0 , asta pentru ca nu o poti genera . Nici nu poti macar apasa pe acel "create invite code" , sunt in aceeasi situatie ca si tine. Si in plus scrie mai jos sub acel buton clar :In acest moment doar clasa VIP poate genera coduri de invitatii.

Va recomand sa nu o cumparati de la el , pentru ca nu o poate genera.

Cumetre vezi cat de prost esti?! Nu vezi ca am codul acolo esti prost? Invitatia este cumparata din SHOP, ai citit ce scrie acolo?

Pentru a putea trimite invitațiile pe care le aveți de mai de mult trebuie să fiți VIP+, dar invitațiile achiziționate din Shop pot fi utilizate de oricine.

La fel am cumpărat și eu tot din market , și tot n-o pot genera :)))

Înțeleg ca vrei să-i dai cuiva o țeapă.

Sincer esti prea prost pentru aceasta comunitate si pentru Filelist! TU AI VAZUT IN P**A MEA CE SCRIE CU ROSU?

A da, termina cu off-topic + ca cer o sanctiune pentru dublu post.

Mda, T/C, dupa ce ca va ajut sa intrati pe o comunitate de piraterie mai faceti si report ca pi***le

Controleaza-ti limbajul. Dupa ce mai incalci regulamentul ne mai si injuri. Eu iti zic sa stai in banca ta. Cel ce a dat report va primi +10

Controleaza-ti limbajul. Dupa ce mai incalci regulamentul ne mai si injuri. Eu iti zic sa stai in banca ta. Cel ce a dat report va primi +10

Da nu v-am jignit, v-am zis adevaru', stiu ca adevaru' doare dar nu vad de ce te bagi ca musca-n ....

Mda, T/C, dupa ce ca va ajut sa intrati pe o comunitate de piraterie mai faceti si report ca pi***le

Daca chiar erai cu intentia de "a ajuta" lasai si tu dreacu poza aia necenzurata, dar va apuca pe voi sa cumparati invitatii cu 300 coins si sa le vindeti, din cauza voastra au si amanat atat treaba asta si au introtus-o doar recent. Daca vrei 10 euro du-te la lucru.

Te-am deranjat cumetre? Eu cel putin m-am saturat sa vad astfel de practici de bisnita. Cumperi cu putin si vinzi scump, muta-ti cortu pe olx.

Daca erai destept iti cenzurai contul. Pe comunitatea asta mai exista si persoane in staff-ul filelist nu numai useri ca sa stii si tu daca n-ai aflat :P

Arrivederci :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.